Big 6 wedtoernooi met €1.000 te winnen!

17 september 2022

Je kent de Big 5: Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Serie A en La Liga. Voeg daar onze eigen Pro League aan toe en je hebt de Big 6: de belangrijkste competities in onze voetbalwereld. Dit weekend staan er een aantal geweldige gevechten op het programma. Je weet wat dat betekent: tijd voor een spannend wedtoernooi! We hebben een prijzenpot van €1.000 gereserveerd, dus mis het niet!

De grote wedstrijden in de Big 6 dit weekend

Spanning alom in Europa dit weekend! In Engeland neemt Brentford het in de Premier League op tegen Arsenal. De Gunners voeren de ranglijst aan, maar het bescheiden Brentford wordt een beetje een seizoensrevelatie: zit er een stunt aan te komen? In de Duitse Bundesliga is er een interessant duel met de verrassende koploper Union Berlin tegen Wolfsburg, dat wegkwijnt op de 16e plaats. Dit kan interessant worden! Frankrijk heeft een grote wedstrijd dit weekend in de vorm van Olympique Lyonnais – Paris Saint-Germain. Het is bijna vanzelfsprekend om PSG met veel sterren op de eerste plaats te zien staan, maar Lyon (5e) kan een probleem zijn voor de Parijzenaars...

Volgende halte: Italië. De Serie A heeft altijd een spannende markt, en met AC Milan – Napoli is dit weekend geen uitzondering. AC Milan verdedigt de scudetto vanaf een 3e plaats, terwijl Napoli op kop staat – maar alleen op doelsaldo... Spanje heeft één van 's werelds grootste voetbalrivaliteiten in petto: el Derbi Madrileño! Dit weekend is het Atlético tegen Real. Wie komt er deze keer als winnaar uit de bus: Yannick Carrasco, of Eden Hazard? Tot slot zijn we terug in België met een verhit duel waarin de titelverdediger van JPL afzakt naar de Hel van Sclessin in Standard Luik – Club Brugge. Kan jij de uitslag voorspellen?

Wedtoernooi

Nu je iets meer weet over de grote wedstrijden in de Big 6 dit weekend, kunnen we ons wedtoernooi voor je onthullen! Hier is het plan: plaats een weddenschap van minstens €3 op de 1X2-markt, de Totale Goals-markt, of de Correcte Score-markt op eender welke van de 6 wedstrijden in dit toernooi:

  • Brentford – Arsenal
  • Union Berlin – Wolfsburg
  • Olympique Lyonnais – Paris Saint-Germain
  • AC Milan – Napoli
  • Atlético Madrid – Real Madrid
  • Standard Liège – Club Brugge

Het winnende ticket met de beste kansen per inzet en per wedstrijd wordt gebruikt als basis om punten toe te kennen. De 10 spelers met de beste score na afloop van alle wedstrijden winnen een deel van de prijzenpot van 1.000 euro, boven op hun normale wedwinsten. Mis deze kans om meer geld te verdienen niet!

Ik NEEM DEEL ➤


cookies
adx