Big Time Extra Chilli winst voor MIKESTUFF!

11.06.2019

Met onze Big Time Cashback-promotie wilden we onze spelers belonen voor het spelen van bepaalde games. Indien ze niet wonnen tijdens de promotieperiode kregen ze hun geld terugbetaald. Veel spelers gingen ervoor en kregen hun onsuccesvolle pogingen terugbetaald! Zij die wel wonnen, behielden vanzelfsprekend hun winst. Maak kennis met MIKESTUFF, die geen cashback nodig had omdat hij duizenden euro's won!

Extra Chilli is een innovatief slotspel van spelprovider Big Time Gaming, dat in onze Big Time Cashback-promotie te spelen was. In dit spel reis je naar een authentiek Mexicaans dorpje om er de prachtige chillijuwelen vinden! Dit spel biedt een aantal geweldige functies, zoals een extra reel onderaan die 4 symbolen heeft, van links naar rechts gaat en veel wilds bevat. Er is ook de mogelijkheid om extra in te zetten voor een kans op free spins!

Logisch dat veel spelers door deze verleidelijke spelmechanismen werden aangetrokken. Een van die spelers is MIKESTUFF, die enkel zeer succesvolle sessies kende met winsten die geregeld in de duizenden liepen! Onze speler startte met een winst van €23.328, won vervolgens nog eens €22.672, dan nog eens €10.178 en €21.342 - allemaal op dezelfde dag! En een paar dagen later won hij nog eens €13.152 euro. Waanzinnig!

Misschien wil jij ook wel eens zo’n geweldige winst behalen? Wat dacht je ervan om Opal Fruits, het nieuwste Big Time Gaming-spel, gratis uit te proberen? Elke nieuwe registratie ontvangt een gratis welkomstbonus van €5 en een eerste storting wordt beloond met een bonus van 100%, tot een bedrag tot €250. Probeer het nu uit!


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx