Blijf wedden op interessante voetbalcompetities!

18.03.2020

Net zoals in het voetbal zelf vraagt een moeilijke situatie om een creatieve oplossing. Nu enkele van de grootste voetbalcompetities ter wereld hun seizoen hebben opgeschort, kunnen we proberen om interessante alternatieven te zoeken en onze gedachten te verzetten met enkele weloverwogen voetbalweddenschappen. Laten we wat meer leren over voetbalcompetities waar de bal nog rolt!

A-League (Australië)

Akkoord: dit is misschien niet de eerste competitie die een beginnende gokker zou kiezen om op in te zetten. Toch is het voetbal in Australië in volle ontwikkeling. De A-League is de hoogste afdeling van de nationale voetbalcompetities en staat 27e op de wereldranglijst. Dat plaatst het precies tussen de Franse Ligue 2 en de Noorse Tippeligaen. Niet slecht voor een competitie die pas in april 2004 werd opgericht!

In de reguliere competitie van de A-League spelen 11 teams twee keer tegen elkaar, waarna er play-offs plaatsvinden tussen de best gerangschikte teams. Van daaruit wordt een grote finale gespeeld. De meest fervente sportfans herkennen in dit toernooi misschien wel wat namen: er is Perth Glory, momenteel eerste (winnaar van het reguliere seizoen), en dan Sydney FC, titelverdediger (grote eindwinnaar) en tevens kanshebber op een tweede opeenvolgende titel.

Zet nu in op de Australische A-League!

Süper Lig (Turkije)

Een andere fascinerende voetbalcompetitie die te weinig aandacht krijgt, is de Turkse Süper Lig. De hoogste divisie van het competitievoetbal in Turkije staat op dit moment 15e op de wereldranglijst, net onder de Belgische Pro-League. Met deze plaats op de wereldranglijst doet het beter dan de Primera Division van Argentinië of de Super League van China.

De Turkse topvoetbalclubs spelen ook ieder jaar mee in het Europees voetbal. Een team als Galatasaray staat zeer hoog aangeschreven en is een geduchte tegenstander voor zowel nationale als internationale tegenstanders. Samen met andere grote namen als Beşiktaş, Başakşehir en Fenerbahçe vormt het de top vier van clubs uit Istanboel die doorgaans Europees voetbal bereiken.

Zet nu in op de Turkse Süper Lig!

WORD NU LID


Archieven en ander nieuws