Bonussen in overvloed in de Deal or No Deal Slot!

02.07.2021

De bekende spelprovider Gaming1 brengt ons de slotgameversie van de populaire tv-show en live casino hit Deal or No Deal. In deze game kan je tot 500 keer je inzet winnen, en dat nog voordat je een van de 3 bonussen hebt geactiveerd!

Deal or no Deal bonus

De Deal or no Deal bonus mixt sensatie met een gezonde dosis strategie, wat het erg populair maakt bij veel van onze spelers. Het bonusspel begint met 26 koffers, waarbij je meteen kan zien welke bedragen erin verborgen zitten. Wat je echter niet weet, is welke koffer welk bedrag verbergt.

Naarmate het spel vordert, onthult de bankier langzaam de inhoud van de verschillende koffers. Je krijgt vervolgens een aanbod dat gebaseerd is op de gemiddelde waarde van de overgebleven koffers. Het is aan jou om dit aanbod aan te nemen of te wachten op latere (eventueel hogere) aanbiedingen. Je kunt zelfs alle aanbiedingen weigeren! In dat geval krijg je de inhoud van de laatst overgebleven koffer.

Extra bonussen

Aan het eind van de Deal or no Deal bonus kan willekeurig een van de twee extra bonussen worden geactiveerd om je winst nog verder te verhogen:

  • De Player's Choice bonus geeft je 3 koffers om uit te kiezen. Je krijgt onmiddellijk de inhoud van je gekozen koffer.
  • De Banker's Choice geeft je 5 koffers om uit te kiezen, elk met een prijs van 2 tot 20 keer je inzet. Als je niet tevreden bent met de inhoud van de eerste koffer die je opent, kun je die weigeren en opnieuw kiezen.
Deal Or No Deal Slot

Archieven en ander nieuws