Book of Toro gaat door met de Wild Toro-saga!

10.11.2021

Kort na de release van Wild Toro 2 gaat Toro door met zijn strijd tegen de matadors in het oude Egypte. Respins, gratis spins en uitbreidende symbolen staan voor jou klaar tijdens je zoektocht naar de schat in Book of Toro!

Book of Toro in het kort

  • 5 rollen, 3 rijen
  • 10 betaallijnen
  • Volatiliteit: 3,5 op 5
  • Desktop en mobiel
  • Bonussymbolen: boek, Toro, mummie
  • Gratis spins en walking wilds
  • Inzetbereik: € 0,20 - € 100
  • Wild Toro gaat Egyptisch

Gratis spins met uitbreidende symbolen

Toro en de matador maken beide opnieuw hun opwachting in Book of Toro, maar nu zijn ze niet de enige symbolen die veel geld waard zijn. Telkens als er 3 of meer boeken verschijnen, wordt een gratis spins bonus geactiveerd met een willekeurig uitbreidend symbool. Telkens als dit uitbreidend symbool in een winnende combinatie verschijnt, verspreidt het zich over de rollen, wat nog veel meer extra winsten met zich meebrengt! Ook respins kunnen opnieuw geactiveerd worden, waarbij een tweede symbool wordt gekozen dat zich eveneens uitbreidt!

Terugkeer van walking wilds

Toro, compleet in Egyptische outfit, maakt zijn terugkeer als een walking wild. Langzaam en meerdere spins lang beweegt hij zich over de rollen op zoek naar de matador. Het blijkt dat veel matadors in mummies zijn veranderd, maar Toro is niet van plan deze in vrede te laten rusten! Telkens als hij ze ziet, jaagt hij ze op, een spoor van wilds achterlatend. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt Toro je ook regelmatig respins.

Mummierespins

Uit angst voor de toorn van Toro zoeken de matador-mummies kracht in hun aantal. Telkens als er 2 of meer verschijnen, vergrendelen ze zich op hun plaats en starten ze de respin-feature. Telkens als er minstens één extra mummie verschijnt, gaat de reeks respins verder. Het doel is om zoveel mogelijk mummies op de rollen te krijgen alvorens Toro zijn intrede doet, erop te jagen en wilds over de rollen te verspreiden!

X-iter features

Met zoveel spannende features vond ELK Studios dat een eenvoudige bonuskoop-feature niet zou volstaan. Daarom voegde het de X-iter feature met 5 verschillende spannende opties toe. Je kunt deze X-iter-opties kiezen om meteen de bonusfeature van jouw keuze te activeren. Als je het risico aandurft, kun je zelfs meerdere features tegelijk activeren!

Book of Toro

Archieven en ander nieuws