Brugge – Anderlecht, win tot €50 extra

14 januari 2023

JPL-promo: Brugge – Anderlecht | Promo voetbal | Wedden op Sport |Golden Palace | Goldenpalace.be

Op 15 januari om 13.30 uur ontmoet Brugge Anderlecht in het Jan Breydelstadion. Deze wedstrijd is een van de meest geanticipeerde van de Pro League! Zullen we dezelfde score zien als in de eerste heenwedstrijd op 16 oktober? Brugge won toen met één doelpunt tegen nul. Spanning gegarandeerd!

Brugge – Anderlecht, win tot €50 extra

Om de spanning op te voeren, bieden we een geweldige promo aan: de kans om 50% meer op je winst te winnen. De voorwaarden? Zet minimaal €20 in, op de 1X2 markt, met een pre-live single bet. We geven je tot €50 extra! Een wedstrijd en een bet om in je agenda te noteren.

 

IK ZET NU IN ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de promotie op Club Brugge – Anderlecht moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar. En de speler moet een actieve F+ licensie bezitten.

2. Deze actie is alleen geldig voor de wedstrijd Club Brugge - Anderlecht die plaatsvindt op 15 januari 2023.

3. De minimale basisinzet is €20.

4. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Alleen het 1ste ticket dat op de 1X2 markt wordt gespeeld, wordt in rekening gebracht. Live weddenschappen en cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie.

5 Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 en 4 ontvangen 50% extra winst tot €50 als het eerste gespeelde ticket winnend is. Voorbeeld: De klant plaatst een weddenschap van €30 op de 1X2 markt aan een notering van 2.00. De klant ontvangt €15 (50% van 30€ winst) als zijn eerste ticket winnend is. Het bedrag wordt binnen de 5 werkdagen op de rekening van de klant gestort.

6. Alleen het eerste gespeelde ticket op de 1X2 markt wordt in aanmerking genomen.

7. De maximale extra winst is €50 per wedstrijd.

8. Alleen enkelvoudige weddenschappen in "Pre-Live" komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking. Cashouts worden niet in overweging genomen.

9. Als een van de wedstrijden om wat voor reden dan ook wordt afgelast, dan wordt de promotie op die wedstrijd als nietig beschouwd.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren.

11. Door deel te nemen aan deze promotie gaan de spelers akkoord met de voorwaarden.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om delen van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.

13. Door deel te nemen aan deze actie gaan spelers ermee akkoord om promotionele en informatieve berichten over deze actie te ontvangen. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze actie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.

14. Op deze actie zijn de algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace van toepassing.

15. In geval van strijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de enige juiste.

16. In geval van een juridisch geschil met goldenpalace.be over deze actie, ongeacht of dit conflict door goldenpalace.be werd ingeleid of niet, kan over dit geschil alleen worden beslist door Franstalige rechtbanken van Brussel.

17. goldenpalace.be behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.


cookies
adx