Champions League: Atlético Madrid - Chelsea en SS Lazio - Bayern München

23.02.2021

Met de terugkeer van de Champions League op onze schermen konden we ook opnieuw uitkijken naar spannende voetbalweddenschappen. Veel voetbalfanaten bewezen vorige week hun grondige kennis door veel geld te winnen met slimme voorspellingen. Nu zijn we er weer voor een nieuwe reeks wedstrijden.

Met Atlético Madrid - Chelsea en SS Lazio - Bayern München krijgen we enkele grote wedstrijden in Europa's hoogste voetbalcompetitie. Heb jij je voorspellingen voor deze heenwedstrijden al klaar? Plaats nu je weddenschappen, volg de wedstrijden live en sluit je dinsdag af met grote winst!

Atlético Madrid - Chelsea

Atlético Madrid staat momenteel aan de leiding in La Liga met maar liefst 3 punten voorsprong op stadsrivaal Real Madrid. Dat bewijst weer eens aan in welke grote vorm Los Colchoneros zich bevinden. In de Engelse Premier League verloor Chelsea nog geen enkele van zijn 5 thuiswedstrijden, maar de Champions League is een heel ander verhaal. De noteringen zijn op dit moment voor geen van beide teams gunstig: dit is het moment om toe te slaan!

Met teams die aan elkaar gewaagd lijken te zijn, biedt 'Gelijkspel' @3,05 een mooie notering!

Welk team ook wint, 'Exact aantal doelpunten: 2' @3,15 is een inzet waard!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

SS Lazio - Bayern München

SS Lazio staat vijfde in de Serie A na een reeks van 7 overwinningen op 8 wedstrijden in de Italiaanse competitie. Europa kijkt ernaar uit om dit Italiaanse team in vorm te zien. De tegenstander voor dit komende duel in de Champions League is echter niemand minder dan de huidige bekerhouder, Bayern München. De Duitse Rekordmeister zal niet onder de indruk zijn - hoewel Lazio ook verre van kansloos is. Zie jij misschien een verrassing?

Winst in de heenwedstrijd voor SS Lazio klinkt riskant, maar het loont @4,40!

‘Totaal: meer dan 3,5' biedt momenteel @2,20!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Er is nog meer op komst!

Met de twee wedstrijden op woensdag wordt de heenronde van de achtste finales afgesloten. Met Atalanta - Real Madrid en Borussia Mönchengladbach - Manchester City hebben ook deze wedstrijden veel te bieden als je op zoek bent naar slimme weddenschappen die veel geld opleveren! Speel je nog niet op goldenpalace.be? Registreren duurt maar een minuutje, maar winst op je weddenschap blijft je eeuwig bij!


Archieven en ander nieuws