Champions League: Barcelona - Paris Saint-Germain en Porto - Juventus

16.02.2021

Goed nieuws voor onze voetbalfans: de Champions League is terug! De komende weken en maanden strijden de beste voetbalteams van Europa tegen elkaar om uit te maken wie het beste is. De eerste speeldagen brengen ons al enkele bloedstollende confrontaties tussen 's werelds beste clubs.

Het absolute hoogtepunt van vanavond in de meest prestigieuze voetbalcompetitie is zonder twijfel de wedstrijd tussen Barcelona en Paris Saint-Germain. Morgenavond krijgt Porto het sterrenteam van Juventus op bezoek. Laten we de weddenschapsopties eens van naderbij bekijken!

Barcelona - Paris Saint-Germain

Dit is meer dan zomaar een voetbalwedstrijd tussen twee van de meest legendarische clubs uit de voetbalgeschiedenis. De laatste keer dat beide teams tegenover elkaar stonden, bleven de Parijzenaars met een zware kater achter toen ze na een 4-0 voorsprong toch nog verpletterend werden uitgeschakeld in wat nu bekend staat als beroemde Remontada van Barça. Maar dat was 2017 - Barcelona heeft intussen ook zijn eigen moeilijke periode gekend. Alles hier is klaar voor een epische clash!

Klaar voor een doelpuntenfeest? Kies hier voor 'Totaal: Over 4,5' @3.60!

Een eerlijk gelijkspel levert je met een inzet van €10 bijna €40 op!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Porto - Juventus

Porto heeft de achtste finales bereikt - een opvallende prestatie voor deze eerder bescheiden ploeg uit Portugal. Haar tegenstander woensdagavond is niet van de minste. Juventus kan immers rekenen op de immer doelgerichte Cristiano Ronaldo, die maar blijft scoren voor het Italiaanse sterrenelftal. Als Porto erin slaagt te presteren op het niveau van de voorgaande wedstrijden heeft Juventus alleszins een waardige tegenstander om het tegen op te nemen...

Geef Porto een 1-0 handicap en winst voor Juve wordt interessant @3.55!

Porto houdt één helft stand, maar geeft het in de tweede weg? 'Ruststand/Eindstand: Gelijk/Juventus' biedt @8.80!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Nog meer wedstrijden? Hier komen ze!

Deze week staan er in de achtste finales van de Champions League meer wedstrijden op het programma dan we hier kunnen aanhalen! Met RB Leipzig tegen Liverpool en Sevilla tegen Borussia Dortmund krijgen de fans van het Europees voetbal enkele prachtige wedstrijden voorgeschoteld- met bijpassende noteringen bij goldenpalace.be. Kun jij deze week je voetbalkennis bewijzen met een weloverwogen multi-bet? Speel nu mee en zet in!


Archieven en ander nieuws