Champions League- en Europa League-preview

05.08.2020

Sportfans en sportwedders, wees verheugd: we kunnen op de Europese velden eindelijk weer uitkijken naar de beste voetbalteams ter wereld! Deze week gaan de Champions League en Europa League opnieuw verder waar ze door de aanhoudende wereldwijde gezondheidscrisis plotseling moesten ophouden. Laten we dieper ingaan op de wedstrijden die eraan staan te komen in de boeiendste Europese competities. Er is nog heel wat om op te wedden - kan jij een grote winst maken met slimme weddenschappen? Bij ons vind je alle opties die je wenst!

Champions League

In de Champions League zijn er nog 4 wedstrijden te spelen: daarin zal duidelijk worden wie naar de volgende fase van de meest prestigieuze clubcompetitie ter wereld mag gaan. Bekijk de resterende "ronde van 16"-wedstrijden die deze week op het programma staan en bewijs je sportkennis met een mooie winst!

Manchester City - Real Madrid (vrijdag 7 augustus om 21.00 uur)

In deze 8e finale staan twee van de ongetwijfeld beste teams ter wereld tegenover elkaar, wat met zich meebrengt dat een van deze Europese grootmachten afscheid zal moeten nemen van Europa. De Citizens staan er het beste voor, nadat ze Los Blancos eind februari in Madrid versloegen met 1-2. Kan Real zich revancheren?

Zet in op Manchester City - Real Madrid!

Juventus - Olympique Lyon (vrijdag 7 augustus om 21.00 uur)

Verrassend genoeg moet het sterrenteam van Juventus een achterstand ophalen tegen het relatief bescheiden Olympique Lyon. Het Franse team slaagde erin om in eigen huis met 1-0 te winnen, dus zal Juve de grote kanonnen – in dit geval Cristiano Ronaldo – boven moeten halen om de volgende ronde te bereiken...

Zet in op Juventus - Olympique Lyon!

Bayern München - Chelsea (zaterdag 8 augustus 21.00 uur)

Tenzij er voor Chelsea een mirakel in de maak is, kan Bayern München zijn tickets voor de volgende ronde al boeken. Bayern versloeg de Blues uit Londen met 0-3, dus zou het voor Chelsea in München 0-4 moeten worden om door te stoten. Toch moet de wedstrijd nog gespeeld worden en zoals de competitie in 2020 verloopt, is een verrassing nooit uitgesloten...

Zet in op Bayern München - Chelsea

Barcelona - SSC Napoli (zaterdag 8 augustus 21.00 uur)

Barcelona en SSC Napoli kwamen in de heenwedstrijd niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Dat geeft Barça een licht voordeel op zijn Italiaanse tegenstander. SSC Napoli miste onlangs in de eigen Serie A de kans op Europees voetbal volgend seizoen, dus kunnen we ons eraan verwachten dat de ploeg hier alles uit de kast zal halen.

Zet in op Barcelona - SSC Napoli!

Enkele wedstrijden van de kwartfinales zijn al bekend voor teams die zowel hun thuis- als uitwedstrijden hebben afgewerkt. We weten al dat Atalanta volgende week de degens zal kruisen met Paris Saint-Germain, terwijl RB Leipzig Atlético Madrid als tegenstander treft. Blijf doorgaan met je weddenschappen!

Europa League

In de Europa League werden in maart alle terugwedstrijden van de 16e finales uitgesteld, dus staan er nog 8 boeiende wedstrijden op het programma. Dat betekent dus ook veel gokmogelijkheden! Laten we eens kijken naar de wedstrijden die deze week worden gespeeld om te zien of we met een weloverwogen inzet geld kunnen verdienen.

Shakhtar Donetsk - Wolfsburg (woensdag 5 augustus om 18.55 uur)

De Oekraïense grootmacht Shakhtar Donetsk start zijn thuiswedstrijd tegen het Duitse Wolfsburg met een 2-1 voorsprong. Twee keer scoren op het veld van Wolfsburg moet de Oekraïners een goed gevoel geven, maar Wolfsburg kan nog altijd voor een verrassing zorgen tegen zijn sterke tegenstander. Maar zal het ook volstaan om door te gaan?

Zet in op Shakhtar Donetsk - Wolfsburg!

Kopenhagen - Başakşehir (woensdag 5 augustus om 18.55 uur)

Kopenhagen moet hopen op het thuisvoordeel, want zijn Turkse tegenstander start deze wedstrijd met een voorsprong. Hoewel het maar om een voorsprong van één doelpunt gaat, is Başakşehir vol vertrouwen nadat het dit seizoen 2019-2020 de Turkse Süper Lig voor de eerste keer wist te winnen. Kopenhagen is gewaarschuwd!

Zet in op Kopenhagen - Başakşehir!

Manchester United - ASK Linz (woensdag 5 augustus om 21.00 uur)

Dit lijkt een eenvoudige inzet: Manchester is het betere team. Door de indrukwekkende 0-5 overwinning in Linz in de heenwedstrijd is deze wedstrijd op Old Trafford voor de Red Devils niet veel meer dan een formaliteit. Tenzij je erin gelooft dat Linz tegen Manchester United 6 keer kan scoren zonder tegendoelpunt, weet je hier wat je moet doen.

Zet in op Manchester United - ASK Linz!

Inter Milan - Getafe (woensdag 5 augustus om 21.00 uur)

De heenwedstrijd kon zelfs niet plaatsvinden, dus valt de beslissing hier in één enkele wedstrijd. The winner takes it all! Als compromis wordt de wedstrijd in bekervorm gespeeld op neutraal terrein, in dit geval in Gelsenkirchen. Welke van de twee teams naar de volgende ronde gaat, hangt grotendeels af van de mentale kracht...

Zet in op Inter Milan - Getafe!

Sevilla - AS Roma (donderdag 6 augustus om 18.55 uur)

Ook dit treffen wordt in één wedstrijd afgewerkt vanwege de coronacrisis die Spanje en Italië hard heeft getroffen. Ook hier maakten kleine reglementswijzigingen een compromis mogelijk, zodat de vraag blijft of de teams kunnen omgaan met de buitengewone omstandigheden. De wedstrijd wordt op neutraal terrein in Duisburg gespeeld.

Zet in op Sevilla - AS Roma!

Bayer Leverkusen - Glasgow Rangers (donderdag 6 augustus om 18.55 uur)

Glasgow maakte in de heenwedstrijd niet de beste indruk tegen Leverkusen. Een 1-3 achterstand is op zich al moeilijk genoeg om op te halen, laat staan dat het op het veld van de tegenstander moet gebeuren. Bayer Leverkusen heeft in de Bundesliga een geweldig seizoen achter de rug en zou hier geen problemen mogen ondervinden.

Zet in op Bayer Leverkusen - Glasgow Rangers!

Bazel - Eintracht Frankfurt (donderdag 6 augustus om 21.00 uur)

Een van de grote verrassingen in dit Europese seizoen was de 0-3 overwinning van Bazel in Frankfurt. De Duitse ploeg staat nu voor de bijna onmogelijke opdracht om haar Zwitserse tegenstander met minstens 4-0 te verslaan. Voor Frankfurt vormt deze terugwedstrijd alleszins een kans om het toernooi met opgeheven hoofd te verlaten.

Zet in op Bazel - Eintracht Frankfurt

Wolverhampton - Olympiacos (donderdag 6 augustus om 21.00 uur)

Wolverhampton heeft het goed gedaan in de Premier League, maar het valt nog te bekijken of het team dat succes kan doortrekken naar Europees voetbal. De 1-1 uit de heenwedstrijd bewijst de stugheid van Olympiacos. Kan de Griekse ploeg de Wolves uitschakelen of gaat er nog een Engels team door naar de volgende ronde?

Zet in op Wolverhampton - Olympiacos!

Na deze week weten we welke teams zich mogen voorbereiden op de kwartfinales van de Europa League. Natuurlijk moet alles nog gespeeld worden! Nu ook de start van de nationale competities naderbij komt, wordt de druk om deze competitie af te ronden groot. Blijf met ons wedden zolang het kan! Daarom verdubbelt Golden Palace de extra's die je krijgt voor accumulators vanaf 3 selecties op de ploegen en wedstrijden van je voorkeur. Doe je voordeel met deze boost tot en met zondag 9 augustus!


Archieven en ander nieuws