Champions League: terugwedstrijden halve finales

04.05.2021

De Champions League 2020-2021 heeft ons al heel wat spektakel gebracht. Slechts twee wedstrijden scheiden ons nog van de finale in deze meest prestigieuze voetbalcompetitie ter wereld. Is jouw favoriete team nog in de running? Hoe schat jij de kansen voor jouw team in? Kies je voor Paris Saint-Germain, Manchester City, Chelsea of Real Madrid?

Als je de spanning die ons vanavond en morgenavond te wachten staat nog wilt verhogen, dan kan dat met een slimme weddenschap. Paris Saint-Germain of Manchester City, Chelsea of Real Madrid: het maakt niet uit wie van hen doorgaat naar de finale, want jij kunt nu al als winnaar uit de bus komen. Lees verder voor meer info over deze wedstrijden en toon ons jouw beste winnende voorspellingen!

Manchester City - Paris Saint-Germain (dinsdag 4 mei, 21.00 uur)

In een wedstrijd die berucht stond als “de duurste voetbalwedstrijd uit de geschiedenis", stonden er letterlijk miljarden aan voetbalpower tegenover elkaar. Beide teams zijn mogelijk nog maar twee wedstrijden verwijderd van hun eerste historische Champions League-titel. Natuurlijk is die mogelijkheid slechts voor één van deze grootmachten weggelegd...

Ondanks een rake kopbal van Marquinhos verloren de Parijzenaars op eigen veld nadat onze eigen Belgische held De Bruyne de eerste speler van City werd die scoorde in een halve finale van de Champions League. Een doelpunt van Mahrez uit een vrije trap besloot vorige week de wedstrijd in het voordeel van Manchester City: PSG 1, ManCity 2.

Nu reizen Mbappé, Neymar en hun teamgenoten naar Manchester met één doel voor ogen: de wedstrijd winnen met veel doelpunten. Ze zullen een Manchester City treffen dat zijn 1-2-voorsprong met hand en tand zal verdedigen. Toch wordt er van de Citizens verwacht dat ze er zullen staan met de finale in het achterhoofd...

We mogen ons opmaken voor doelpunten aan beide kanten: wat dacht je van een spectaculair gelijkspel 2-2 @x,xx?

Zet nu in op Manchester City - Paris Saint-Germain!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Chelsea - Real Madrid (woensdag 5 mei, 21.00 uur)

Vergeleken met de wedstrijd van dinsdag, lijkt een wedstrijd als Chelsea - Real Madrid van woensdagavond een beetje zijn glans te verliezen. Niets is minder waar, natuurlijk. De heenwedstrijd eindigde op een 1-1-gelijkspel, maar beide ploegen maken nog altijd kans om door te gaan. Chelsea heeft zelfs een licht voordeel.

Het doelpunt van Pulišić in het eerste kwartier leek het begin van een stunt voor de Londense ploeg, die beschouwd wordt als de nog enige overgebleven underdog in de Champions League. Ondanks het moedig spelende Chelsea scoorde Benzema van Real Madrid een geweldige gelijkmaker - het 71ste Champions League-doelpunt uit zijn rijke carrière.

Als Chelsea hier als underdog wordt beschouwd, heeft dat meer te maken met de sterke reputatie van Real Madrid. Toch mogen we stellen dat Los Blancos al heel wat moeilijkheden ondervonden om hun resultaten in lijn te houden met die reputatie. Hoe belangrijk zal het doelpunt van Pulišić in deze terugwedstrijd blijken te zijn?

Kan Real Madrid het laken naar zich toetrekken? Een overwinning van Real biedt hier @3.45!

Zet nu in op Chelsea - Real Madrid!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws