Conference League-finale: win tot €20 extra

23 mei 2022

Aanstaande woensdag ontmoet AS Roma Feyenoord Rotterdam in de eerste finale van de Conference League. De vonken zullen eraf vliegen, zoveel is zeker! Heb jij nog slimme inzichten die tot een winnende weddenschap kunnen leiden? Dankzij onze gulle promotie valt er tot €20 extra te winnen, want wij verdubbelen jouw winst op de 'Correcte Score'-markt! Ontdek nu alles over de finale en onze promotie!

AS Roma – Feyenoord Rotterdam (woensdag 25 mei, 21.00 uur)

Vele teams vochten voor een plaats in de finale, maar uiteindelijk kan slechts 1 van 2 ploegen geschiedenis schrijven door de eerste Conference League Cup te winnen. In deze eerste editie van het derde Europese clubvoetbaltoernooi neemt AS Roma uit de Serie A het op tegen Feyenoord Rotterdam uit de Nederlandse Eredivisie. De twee hebben elkaar in het recente verleden slechts twee keer ontmoet, in 2015, toen de twee streden in de Europa League. Over 2 wedstrijden (Feyenoord - AS Roma 1-2 en AS Roma - Feyenoord 1-1), was het AS Roma dat he haalde. Feyenoord heeft een schuld te vereffenen, maar kan het winnen tegen de sterke Giallorossi van José Mourinho?

Ik zet nu in ➤

Verdubbel je winst tot €20 extra!

Bij goldenpalace.be zul je nooit een geweldige voetbalfinale vinden zonder een even geweldige promotie. Deze keer herhalen we een promotie die we hebben geïntroduceerd voor de laatste speeldag van de JPL. Het concept is simpel: plaats een bet op de voorgestelde betmarkt, en als je bet wint, verdubbelen we het bedrag dat je hebt gewonnen, tot €20 extra. Voor de Conference League finale tussen AS Roma en Feyenoord Rotterdam, stellen wij jou voor om in te zetten op de markt 'Correcte Score'. Jouw voorspelling van de juiste eindstand kan hier €20 extra waard zijn!

Ik NEeM DEEL ➤


cookies
adx