Coole winst op toernooigame Ice Wolf!

20.11.2020

Ice Wolf

Onze toernooien hebben in de Belgische gaming community naam gemaakt als een geweldige manier om een beetje extra geld te verdienen met je slotgamesessies. Elke dag verdelen we een prijzenpot van €700 - in het weekend is dat zelfs €1.400. Daag nu jezelf en anderen uit!

Onze speler Moermant haalde op vrijdag de 13e echt wel het maximum uit zijn gamesessie op ons toernooi. Het bleek voor hem een geluksdag te zijn, want hij sloot zijn sessie af met een totale winst van meer dan €20.000. Wat een coole winst! Laten we dieper ingaan op deze game en de winst van Moermant, oké?

Ice Wolf

In de ijzige leegten van het Noorden zwerft de Ice Wolf rond. Dit mythische beest ziet er misschien intimiderend uit, maar in deze slotgame van ELK Studios staat zijn verschijning symbool voor groot geluk! Wanneer de Ice Wolf-roedel stormenderhand een rol inneemt, verandert hij alles in wilds. Omdat elke combinatie van links naar rechts een mooie uitbetaling waard is, is dit een zeer lucratieve feature! Ice Wolf start als een slotgame met 6 rollen 3 symbolen hoog, maar voor elke combinatie die je maakt, breek je het ijs voor het aantal symbolen in je winnende combinatie.

De winst van Moermant

De voorbije vrijdagen was Ice Wolf als toernooigame van ELK Studios erg populair. Onze speler Moermant startte die vrijdagavond een sessie die hem nog lang zal bijblijven! In een combinatie van doorzettingsvermogen, geluk en geduld wist Moermant zijn sessie af te sluiten met een geweldige winst van €23.844 netto. Een geweldige prestatie, Moermant! De winst had zelfs nog groter kunnen zijn, want in Ice Wolf is een winst tot €250.000 mogelijk. Doe jij beter dan de allerbeste?

Toernooigames

Misschien begon Moermant de game te spelen in de hoop een toernooiprijs te winnen, maar aan het eind van zijn speelsessie kreeg hij veel meer dan hij had durven hopen! Onze toernooien zijn inderdaad een leuke manier om jezelf en andere spelers te engageren en uit te dagen in competitieformaat. 25 spins is al wat nodig is om een prijs te winnen, zelfs bij de laagste inzet. Vandaag is je laatste kans om van Ice Wolf in toernooiversie te genieten, want we gaan onze selectie toernooigames binnenkort updaten. Alle blikken dus gericht op onze toernooipagina!


Archieven en ander nieuws