Daag jezelf uit in ons laatste Golden December-weekend!

26.12.2020

We zijn aan het laatste weekend van Golden December aangekomen. We willen je bedanken voor je deelname aan onze Golden December-wedstrijd! Je inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven: wellicht heb je je oog al laten vallen op een van de prachtige prijzen in onze prijzenpot van € 25.000.

Het mag dan het laatste weekend zijn, maar van maandag tot en met donderdag zijn er nog heel wat uitdagingen die je Golden December-punten kunnen opleveren. In dit artikel gaan we dieper in op de uitdagingen voor zaterdag en zondag. Blijf punten verdienen voor een zo goed mogelijk resultaat!

Boxing Day voetbal

Het is een Engelse traditie dat voetbalteams het op Boxing Day, de dag na Kerstmis, tegen elkaar opnemen. Deze keer staan er op zaterdag een aantal aantrekkelijke wedstrijden op het programma! Meer nog: door op deze wedstrijden te wedden kun je die felbegeerde Golden December-punten winnen. Plaats gewoon een weddenschap van minstens €10 op de optie 'Over/Onder’ en een notering van minstens @1.50 op een van de wedstrijden van zaterdag in de Engelse Premier League. Is je weddenschap succesvol? Dat zijn dan 100 punten! Zo kan je op deze dag tot 500 punten winnen.

Een bezoek aan Nitropolis

Zondag verlaten we Engeland voor een reis naar de futuristische straten van Nitropolis. Deze cartoonstad wordt bewoond door een aantal vreemde wezens! Deze uitdaging draait om de toernooiversie van Nitropolis, de toernooigame van de dag van spelprovider ELK Studios. De regels zijn eenvoudig: start gewoon de toernooiversie van Nitropolis, probeer zoveel mogelijk punten te halen in de toernooi-omgeving en wij belonen de volledige top 50 aan het eind van de dag. De eerste plaats is hier maar liefst 500 punten waard!

Nog maar 4 Golden December-dagen na dit weekend!

Hoewel het einde stilletjes in zicht komt, is onze Golden December nog niet helemaal voorbij! Na het weekend blijven er nog 4 dagen over: dat betekent 4 uitdagingen en 4 kansen voor jou om op te klimmen in het klassement. Tijd dus voor een laatste poging om een betere plaats te krijgen dan je medespelers! We onthullen de laatste 4 uitdagingen op onze Golden December-pagina. Bekijk het klassement en beslis wat je volgende zet zal zijn; je kan altijd streven naar een mooiere prijs uit onze prijzenpot van €25.000. Lees de algemene voorwaarden voor alle details!


Archieven en ander nieuws