De magie voorbij: 83K winst op Merlin's Magic Respins

29.05.2019

Het dicespelaanbod op goldenpalace.be trekt spelers van heinde en verre aan. Dat is ook geen wonder: met honderden games in verschillende thema's en formaten moet er wel een game bij zijn waar iedereen van kan genieten! Een van onze spelers die ongetwijfeld van zijn game heeft genoten, is hepiep. Hij sloeg ons met verstomming met zijn winst op Merlin's Magic Respins...

De gekke tovenaar Merlijn is terug in Merlin's Magic Respins! In dit diceslotspel bepaal jij hoeveel je kunt winnen dankzij de Superbet-functie. Voor een kleine extra inzet bovenop je basisinzet kun je het aantal respins kiezen dat je elke keer krijgt wanneer je een volledige reeks Merlijn-symbolen hebt. Op die manier kun je jezelf tot 4 gratis respins geven met behouden reels!

Het is duidelijk dat dit de beste manier is om grote winsten na te jagen. Dat is dan ook precies wat hepiep deed en het loonde op de grootste manier die hij zich ooit had kunnen voorstellen. Bij een aantal spins raakten de reels door het dolle heen, waardoor hij duizenden en duizenden euro's verdiende! Toen hij deze geweldig succesvolle sessie afsloot, had hij een nettowinst van €83.838,50. Dat is de magie voorbij!

Magie is alomtegenwoordig bij goldenpalace.be: schrijf je nu in en ontvang €5 als welkomstbonus - gratis! Wij geven je eerste storting ook een magisch tintje: 100% extra bovenop je gestorte bedrag als je de bonuscode GP500 invoert voordat je je eerste storting doet. Ontvang nu je bonus!


Archieven en ander nieuws