De terugkeer van de Champions League en Europa League

14.02.2021

Met de terugkeer van de Champions League en de Europa League volgende week kunnen we uitkijken naar een aantal grote wedstrijden tussen de beste voetbalteams van Europa. Dat biedt ons op zijn beurt weer een overvloed aan aantrekkelijke weddenschapsopties, dankzij ons uitgebreide aanbod van selecties op alle komende wedstrijden.

Als je nu al met spanning uitkijkt hoe jouw favoriete team het ervan af zal brengen, kun je die spanning nog verhogen door slim in te zetten en veel geld te verdienen. Laten we daarom de Europese voetbalkalender voor de komende weken eens bekijken. Er valt hier echt geld te verdienen!

Champions League (achtste finales, heenwedstrijd)

Voetbalfans kunnen al dadelijk hun hartje ophalen met een van de grootste wedstrijden van het jaar: de Europese grootmachten Barcelona en Paris Saint-Germain kruisen de degens op dinsdag om 21.00 uur. Tegelijkertijd krijgt de Duitse underdog RB Leipzig het bezoek van de Engelse voetbalgrootmacht Liverpool in eveneens een wedstrijd met hoge inzet.

Wed nu op Barcelona - Paris Saint-Germain!

Wed nu op RB Leipzig - Liverpool!

Op woensdag 17 februari worden er nog 2 wedstrijden gespeeld. Om 21.00 uur staat Porto voor een zware opdracht tegen de Italiaanse stoomwals Juventus, terwijl in Spanje Sevilla (dat eigenlijk meer een Europa League-specialist is) zich opmaakt voor de ontvangst van Borussia Dortmund, dat enkele van de beste Belgische spelers in de gelederen heeft.

Wed nu op Porto - Juventus!

Wed nu op Sevilla - Borussia Dortmund!

Een week later, op dinsdag 23 februari en woensdag 24 februari, worden de overige heenwedstrijden gespeeld. Die dinsdag worden we getrakteerd op de boeiende wedstrijd tussen Atlético Madrid en Chelsea (21.00 uur). Niet te missen echter is de wedstrijd tussen regerend kampioen Bayern München en het Italiaanse SS Lazio.

Wed nu op Atlético Madrid - Chelsea!

Wed nu op Bayern München - SS Lazio!

Tot slot heeft 24 februari nog enkele finales in petto voor de voetbalfans. Op die dag neemt het onnavolgbare Atalanta het op tegen het beroemde Real Madrid uit Spanje. En in Duitsland speelt Borussia Mönchengladbach tegen het solide Manchester City. Neem je beslissing, plaats je weddenschap en wacht op de magie die gaat gebeuren!

Wed nu op Atalanta - Real Madrid!

Wed nu op Borussia Mönchengladbach - Manchester City!

Europa League (16e finales)

Alle heenwedstrijden in dit onderdeel van de Europa League worden op dezelfde dag gespeeld. Dit jaar is dat op donderdag 18 februari in 16 steden over heel Europa. Sterke teams zoals Tottenham Hotspur (uit tegen Wolfsberg) en SSC Napoli (uit tegen Granada) gaan die dag het veld op!

Wij zoomen echter in op onze Belgische ploegen die nog in deze tweede klasse van het Europese clubvoetbal zitten. Club Brugge speelt om 18.55 uur uit bij Dinamo Kyiv. Onze gesponsorde club Antwerp ontvangt om 21.00 uur Glasgow Rangers. Kom op, Reds: toon die stevige Schotten wat wij kunnen!

Wed nu op Dinamo Kyiv - Club Brugge!

Wed nu op Antwerp - Glasgow Rangers!

De terugwedstrijden worden een week later gespeeld, dat is op woensdag 24 februari voor Tottenham Hotspur en het Oostenrijkse Wolfsberg, en op donderdag 25 februari voor alle overige ploegen. Ook hier zijn de terugwedstrijden de sleutel tot succes voor onze Belgische ploegen.

Donderdag trekt Antwerp naar Glasgow waar het hoopt de wedstrijd om 18.00 uur met een voorsprong te kunnen starten. Later ontvangt Club Brugge zijn Oekraïense tegenstander in het Jan Breydelstadion voor de return. Als een Belgische ploeg de volgende ronde wilt halen, moet het wellicht in deze wedstrijd gebeuren.

Wed nu op Glasgow Rangers - Antwerp!

Wed nu op Club Brugge - Dinamo Kyiv!

Klaar? Het is jouw inzet!

Met de beste clubs uit Europa die het opnieuw tegen elkaar opnemen over het hele continent kunnen we uitkijken naar enkele geweldige wedstrijden. Wij zullen de komende weken duimen voor ons eigen Antwerp! Hoe denk jij dat jouw favoriete voetbalteam het zal doen tegen zijn Europese tegenstander?

Deel je sportkennis in onze community op Facebook en plaats je winnende weddenschappen waar je weet dat je geld kan verdienen! Op het sportboek van goldenpalace.be vind je alle opties die je nodig hebt en krijg je gunstige noteringen waar vele anderen een puntje aan kunnen zuigen. Registreer nu en begin te wedden voor winst!


Archieven en ander nieuws