Diamond Link: Mighty Emperor: gloednieuw van Greentube!

22.06.2021

Diamond Link: Mighty Emperor, de nieuwste game van Greentube, is het vierde deel in de Diamond Link-serie. Wat de games van deze serie gemeen hebben is een reeks progressieve jackpots. In Diamond Link: Mighty Emperor zijn deze jackpots gemakkelijker te winnen dan ooit tevoren. Slaag jij erin de grote pot winnen?

Meer kans om de jackpot te winnen

In de Diamond Link-feature verzamel je blauwe diamanten, elk met hun eigen beloning die je aan het eind ontvangt. Je kan veel geld, maar ook de jackpots van de game winnen. De jackpot feature in Diamond Link: Mighty Emperor is dankzij het lantern mystery-symbool gemakkelijker te activeren dan in eerdere games. Dit symbool kan in elk symbool met hoge waarde veranderen, ook in het diamanten symbool.

Diamond Link: Mighty Emperor

Nieuwe beloningen van hoge waarde

Diamond Link: Mighty Emperor introduceert drie nieuwe beloningen van hoge waarde die op diamanten kunnen verschijnen. Deze nieuwe beloningen zijn gratis spins met extra functies, die voorkomen aan het eind van de diamond link-feature:

  • Wild spins voegen een willekeurige hoeveelheid wild symbolen toe
  • Colossal spins plaatsen een reusachtig hoogwaardig 3x3 symbool op de middelste rollen
  • Sticky spins houden winnende combinaties op hun plaats en activeren respins tot er geen extra winsten meer optreden

Hold N Spin

De Diamond Link-feature start met 3 gratis spins, waarin alle diamanten op hun plaats worden vergrendeld. Telkens als er een extra diamant op de rollen verschijnt, wordt de teller op 3 teruggezet. Dit is de Hold N Spin-feature. Speel jij mee voor het grote geld? Als je er dankzij deze feature in slaagt alle rollen volledig met diamanten te vullen, win je de hoogste jackpot van de game!


Archieven en ander nieuws