Dicespelwinnaars 18 februari: twee spelers maken elk meer 10K!

19.02.2019

Bij goldenpalace.be wisten we vorige week niet een maar twee spelers een heel geslaagd weekend te verzorgen. Onze top twee alleen behaalde meer dan 20K, met elk een duizelingwekkende 10K!

Onze eerste winnaar is Detry01, die het geluk van haar leven had op Infinity Dice. Deze speelster eindigde één straffe sessie met meer dan €8.000. In een andere sessie behaalde ze €2.650. Voeg daar enkele kleinere winsten van honderden en duizenden euro’s bij, en je weet dat Detry01 een schitterend weekend had!

Zij was niet de enige: pliesje vervoegde haar al snel met een even indrukwekkend nettototaal dat winsten van €6.900 en €3.060 inhield. Infinity Dice was ook hier het spel van de winst, en zij die dit strategische dicespel al speelden kennen de vrijgevigheid ervan, vooral wat betreft mystery games. Deze betalen het maximum voor elke winst die uitbetaalt!

Niet dat onze derde winnaar van de week haar aandeel in de winst niet wist te verzilveren. daniele14 speelde op diceslotspel 24K Reels, en kon een bedrag van €6.700 winnen in een van haar sessies. 24K Reels is de diceslotversie van een van onze klassiekers onder de dicespellen, 24K. Fans van dat spel weten wat dit betekent: een vaste jackpot van meer dan 10K!

Registreer je nu op goldenpalace.be als je dat nog niet deed: we geven je een welkomstbonus van €5 om onze dicespellen gratis te proberen! Maak daarop een storting en ontvang 100% van dit bedrag – tot €500! Het enige wat je hiervoor moet doen is de bonuscode GP500 voor je storting invoeren. Tijd om te winnen!


Archieven en ander nieuws