Dicespelwinnaars 18 maart: Infinity Dice is terug!

19.03.2019

Na een afwezigheid van enkele weken is Infinity Dice duikt Infinity Dice terug op in ons verslag over de hoogste winsten, met een gezamenlijke winst van meer dan €20.000 voor onze top 3!

Het was vier weken geleden toen we voor het laatst Infinity Dice zagen verschijnen in ons winnaarsnieuws. Voor elk ander spel zouden we kunnen schrijven dat het “maar” vier weken is, maar voor dit waanzinnig populaire spel is het effectief ongebruikelijk, want het verschijnt bij meer dan de helft van onze winnaarsoverzichten!

Ons populairste diceslotspel staat nu opnieuw garant voor de grote winsten, want de drie topspelers behaalden allen het overgrote deel van hun winst op dit spel. Gefeliciteerd, abylee (€9.682), Liedts012 (€7.405) en wboelens (€3.223)!

Infinity Dice is een topper, zowel omdat het leuk is om te spelen, als omdat het een bonusspel heeft dat enorm winstgevend kan zijn. Het concept is simpel: maak horizontale en diagonale lijnen, scoor punten, en win. Hoe meer punten je verzamelt, hoe groter je prijs. Om het helemaal onder de knie te krijgen moet je wel wat oefenen!

Het bonusspel van Infinity Dice biedt tal van manieren om te winnen: er zijn extra punten, onmiddellijke geldprijzen en 3 kansen op mysteryspellen. Tijdens mysteryspellen is elke score van 100 punten of meer 100 keer je inzet waard!

Wil je je ook bij onze spelers aansluiten en naar punten en mysteryspellen jagen? Alles wat je moet doen om van start te gaan, is je inloggen of een account aanmaken op goldenpalace.be. Als je nog geen account hebt bij ons, dan ontvang je zelfs €5 om het gratis te proberen. Dat is dan nog niet eens alles: als je nog geen eerste storting gemaakt hebt, dan kan je 100% tot €500 extra in bonusgeld ontvangen door gebruik te maken van de bonuscode GP500!


Archieven en ander nieuws