Dicespelwinnaars 25 maart: Jero77 wint 27K op Spirit Sisters

26.03.2019

Er waren enkele weken voor nodig, maar na een korte afwezigheid kwam ons populairste dicespel Infinity Dice opnieuw in de belangstelling, met talloze spelers die er enorme winsten op behaalden. Natuurlijk is er geen enkele manier om te voorspellen welk spel de volgende week het nieuws haalt...

Als we de statistieken van vorige week bekijken, dan zien we dat niet het onvermijdelijke Infinity Dice, maar strategisch dicespel Spirit Sisters de grote naam in onze community van dicespelfans was. Spirit Sisters dompelt de speler onder in een episch gevecht: de mensheid voert zijn laatste slag tegen een buitenaardse dreiging... Net als alles verloren lijkt verschijnen twee heldinnen met de kracht om terug te vechten tegen het kwaad. Sluit je aan bij de Spirit Sisters en win voor de mensheid!

Sinds de lancering van dit spel beantwoordden talrijke spelers de oproep, maar de grootste onder de winnaars van vorige week was Jero77, die niet minder dan €27.795 in een enkele sessie behaalde! In Spirit Sisters behaal je tot 30 mysteryspellen waarin je de maximumprijs voor je gekozen inzet kan krijgen als je minstens 100 punten maakt. Dan weet je natuurlijk dat bijna 30K winnen tot de mogelijkheden behoort!

Om de spanning van mysteryspellen zelf te ervaren, kan je Jero77 volgen en je inschrijven op goldenpalace.be. Als je een nieuwe speler bent, dan geven we je een welkomstbonus van €5 om het gratis te proberen. We belonen je eerste storting zelfs met een bonus van 100%. Dat is tot €500 in bonusgeld om mee te spleen, dankij code GP500. Beantwoord jij de oproep, zoals Jero77?


Archieven en ander nieuws