Dicespelwinnaars 28 februari 2019: Alixexpat wint meer dan €13.000

28.02.2019

Alixexpat is de grootste winnaar van deze week met meer dan €13.000 in nettowinst. Lees verder om te ontdekken hoe hij hier in slaagde…

Infinity Dice neemt een zeldzame vakantie in ons winnaarsnieuws en we plaatsen onze schijnwerpers deze week dan ook op een andere klassieker: Diamond Double Wheel. Op dit spel wist Alixexpat het grootste deel van zijn winst te behalen, mede dankzij de vele jackpots die op het spel te winnen zijn.

Omdat elke inzet zijn eigen jackpot heeft tot 1000 keer jouw inzet, zijn de potentiële winsten in dit strategische dicespel interessant voor spelers van elk niveau. Op het moment van schrijven bevinden de jackpots met een inzet van €0,25, €0,50, €1, €2,50, €5, €20 en €25 zich allen op het hoogste niveau, dus mis jouw kans niet om er eentje te proberen claimen!

Alixexpat wist evenwel niet enkel op Diamond Double Wheel te winnen. Hij speelde, vermoedelijk nog in de sfeer van Valentijn, heel wat Choco Deluxe en wist ook daar mooie resultaten te behalen. Gefeliciteerd Alixexpat!

Met zoveel jackpots op hun maximale waarde in Diamond Double Wheel, is er geen beter moment om jouw account aan te maken op goldenpalace.be en jouw gratis welkomstbonus van €5 in ontvangst te nemen. Wanneer je vervolgens klaar bent om je eerste storting te maken, kun je hiervoor de code GP500 maken om tot €500 bonus te ontvangen. Per euro die je stort, ontvang je een extra euro bonusgeld!


Archieven en ander nieuws