Dicespelwinnaars 4 februari: duizenden verdiend in winnende Infinity Dice-sessies!

05.02.2019

Infinity Dice bewijst andermaal zijn populariteit! We namen een kijkje naar onze winnende spelers van de voorbije 7 dagen, en we zagen dat onze twee beste spelers allebei flink wat geld wonnen op ons allerpopulairste strategisch dicespel. Onze spelers wisten hun winnende sessies af te ronden voor een gezamelijke som van bijna 30K!

Infinity Dice is sinds zijn aankomst in ons dicespelassortiment iets meer dan een jaar terug snel een van de vaste waarden bij goldenpalace.be geworden. Met zijn heldere en levendige gameplay en aantrekkelijke bonusspel wist het razendsnel een favoriet te worden. Hoe kan dat ook anders voor een spel dat zoveel mysteryspellen zomaar weggeeft?

Onze eerste speler van de week die ongelooflijk veel voordeel wist te doen op Infinity Dice is de onnavolgbare timmy111. Na enkele eerdere vermeldingen in ons winnaarsnieuws had deze veteraan bij goldenpalace.be alweer het geluk aan zijn zijde. Naast andere opvallende winsten was er een sessie winst van zomaar even €19.000! Dat moet timmy111’s weekend helemaal gemaakt hebben!

Een andere speler voor wie Infinity Dice voor een geslaagd weekend zorgde, is DANCIUGRIGORE. Deze speler haalde ook zijn winstreeks op ons populairste strategisch dicespel. In één sessie haalde DANCIUGRIGORE €10.847,50 winst! Natuurlijk draaide deze winst helemaal om mysteryspellen, waarin eender welke uitbetalende winst het maximum voor de gekozen inzet is.

Als je in de voetsporen wil treden van deze spelers, dan kan je gratis proberen! Registreer je gewoon als je dat nog niet eerder deed, en je ontvangt daarop een welkomstbonus van €5! Ook voor je eerste storting hebben we een vrijgevig cadeau klaar: elke storting ontvangt 100% van dit bedrag, tot €500, dankzij bonuscode GP500!


Archieven en ander nieuws