Een gemakkelijke eerste bet op de Champions League

13 maart 2023

Champions League: dubbele winst voor nieuwe wedders | Porto – Inter | Manchester City – Leipzig | Napoli – Eintracht Frankfurt | Real Madrid – Liverpool | Voetbal | Wedden op sport | Golden Palace | Goldenpalace.be

Er is een manier om groots te winnen door voor het eerst te wedden op Goldenpalace.be. Niets is eenvoudiger: kies eender welke Champions League wedstrijd, van 14 en 15 maart, en eender welke markt. De keuze is reuze voor deze tweede ronde van 8ste finales: Porto – Inter, Manchester City – Leipzig, Napoli – Eintracht Frankfurt, Real Madrid – Liverpool. Enig idee wie een van deze wedstrijden gaat winnen? Zet in op je keuze. Het eerste winnende ticket levert je dubbele winst op. Beproef jouw geluk!

€ 100 extra mogelijk

We verdubbelen je winst, tot een extraatje van € 100. Dit aanbod is alleen beschikbaar voor nieuwe wedders. Om deel te nemen, plaats je een bet op eender welke markt en wedstrijd op 14 en 15 maart. Het maakt niet uit wat je inzet, je kan dubbel winnen. Alleen je eerste ticket telt. Verdubbel nu je winst, tot € 100 extra, dankzij onze actie!.

 

Ik ZET NU IN ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de acquisitie op de Champions League moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar. En de speler moet een actieve F+ licentie bezitten op www.goldenpalacesports.be.

2. Deze actie is alleen geldig voor de Champions League wedstrijden van 14 en 15 maart 2023.

3. De actie is enkel geldig voor nieuwe klanten die hun eerste weddenschap op een (of meerdere) van deze wedstrijden plaatsen.

4. Er is geen minimale basisinzet.

5. Zowel enkelvoudige als meervoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Zowel prelive als live weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Alleen het eerste ticket dat wordt gespeeld, wordt in rekening gebracht. Cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie.

6. Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 ,4 en 5 verdubbelen hun winst tot €100 als het eerste gespeelde ticket winnend is. Voorbeeld: De klant plaatst een weddenschap van €50 aan een notering van 1.80. De klant ontvangt €40 (100% van €40 winst) als dit eerste ticket winnend is. Het bedrag wordt binnen de 5 werkdagen op de rekening van de klant gestort.

7. Alleen het eerste gespeelde ticket komt in aanmerking.

8. De maximale extra winst is €100.

9. Systeemweddenschappen en cashouts worden niet in overweging genomen.

10. Als het evenement om wat voor reden dan ook wordt afgelast, wordt de promotie als nietig beschouwd.

11. Golden Palace behoudt zich het recht voor te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren.

12. Door deel te nemen aan deze promotie gaan de spelers akkoord met de voorwaarden.

13. Door deel te nemen aan deze actie gaan spelers ermee akkoord om promotionele en informatieve berichten over deze actie te ontvangen. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze actie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.

14. Op deze actie zijn de algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace van toepassing.

15. In geval van strijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de enige juiste.

16. In geval van een juridisch geschil met de Organisator, De Besloten Vennootschap BELGIUM WEB CASINO (hierna "BWC bv" of “Golden Palace”), met maatschappelijke zetel gevestigd op Oorlogskruisenlaan 120 te 1120 Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0842.448.364 met betrekking tot deze promotie, ongeacht of dit conflict werd geïnitieerd door Golden Palace of niet, kan dit geschil enkel worden beslecht door de Franstalige rechtbanken van Brussel.

17. goldenpalacesports.be behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.


cookies
adx