Eindelijk weer voetbal!

18.05.2020

We zijn eindelijk weer aan voetbal toe: na de Bundesliga vorig weekend zullen steeds meer voetbalcompetities opnieuw opstarten. En tegelijk daarmee volgen ook de weddenschappen. Laten we nagaan welke competities momenteel weddenschappen aanbieden en kijken of er opties zijn waarop we het slimst kunnen inzetten. Ben je klaar om opnieuw voor winst te gaan in ons aanbod van online sportweddenschappen?

Tsjechische Premier League

Al sinds het weekend van 7 maart werd er in Tsjechië niet meer gespeeld. Maar na ruim twee maanden kan het voetbal er officieel weer van start gaan. Slavia Praag lijkt in deze Oost-Europese hoogste afdeling goed op weg naar een nieuwe kampioenstitel. Dat zou de zesde zijn en bovendien de tweede op een rij. Alleen Viktoria Plzeň lijkt nog kans te maken om een stok in de wielen van Slavia te steken...

Belangrijkste wedstrijd: Sparta Praag - Viktoria Plzeň

Sparta Praag en Viktoria Plzeň behoren beide tot de meest prestigieuze teams van Tsjechië. De ploeg uit Plzeň zal als best geplaatste aan deze wedstrijd starten: Viktoria staat met 50 punten op de tweede plaats, terwijl Sparta pas negende staat. Mits winst kan de thuisploeg naar de vierde plaats springen. We kunnen ons dus aan felle weerstand van Sparta Praag verwachten!

Zet nu in op de Tsjechische hoogste afdeling!

Oostenrijkse Bundesliga

In de hoogste divisie van Oostenrijk trekken de teams vanaf 2 juni weer het veld op. Op dit moment is de Oostenrijkse Bundesliga opgedeeld in de kampioenspoule en de degradatiepoule. In de eerste staat LASK, de ploeg uit Linz, met 54 punten aan de leiding. Slaagt een van de concurrenten erin de kloof te dichten in de resterende wedstrijden?

Belangrijkste wedstrijd: RB Salzburg - Rapid Wenen

Hier staan de nummers 2 en 3 tegen elkaar en er staat veel op het spel: de heropstart van de Oostenrijkse Bundesliga belooft veel spektakel! In het klassement heeft Salzburg momenteel 48 punten en daarmee staat het voor Rapid Wenen. De ploeg uit de hoofdstad telt 40 punten. De kansen lijken dus in het voordeel van Salzburg te zijn, maar Rapid Wenen is geen ploeg die gemakkelijk opzij gezet kan worden...

Zet nu in op de Oostenrijkse Bundesliga!

Deense Superliga

Voordat de competitie tijdelijk werd opgeschort, deden de Wolven hun naam alle eer aan. Midtjylland behaalde 62 punten - 12 meer dan eerstvolgende concurrent Kopenhagen - en raasde met 20 overwinningen in 24 wedstrijden door de Deense hoogste afdeling. Het lijkt erop dat het team uit Midden-Jutland zijn derde kampioenstitel zal behalen. Vooral de strijd om de derde plaats belooft hier nog interessant te worden!

Belangrijkste wedstrijd: Aarhus - Randers

Met een achterstand van tien punten op het tweede geplaatste Kopenhagen blijft er voor Aarhus niet veel meer over dan zijn derde plaats veilig te stellen. Niet minder dan drie concurrenten maken veel kans om Aarhus, dat 40 punten telt, in te halen of alleszins op gelijke hoogte te komen. Met Randers treft Aarhus een waardige tegenstander, die er alles aan zal doen om van de zevende naar de zesde plaats op te klimmen, als alles meevalt.

Zet nu in op de Deense Superliga!


Archieven en ander nieuws