Ellentjebeestje wint ruim 1.500 keer haar inzet op Madame Destiny Megaways!

24 januari 2022

Je hoeft niet per se met hoge inzetten te spelen om grote winst te maken. Dat wordt met de regelmaat van de klok door onze spelers op goldenpalace.be aangetoond. Het meest recente voorbeeld is dat van Ellentjebeestje, die €0,40 inzette op Madame Destiny Megaways en €639,12 won. Dat is maar liefst 1.597,80 keer haar inzet! Hieronder lees je hoe ze daarin slaagde.

  • 6 rollen, 2-8 rijen
  • Megaways (64 - 200.704 winlijnen)
  • Volatiliteit: 5 op 5
  • Desktop en mobiel
  • Bonussymbolen: kristallen bol, Madame Destiny
  • Gratis spins met hoge winstmultipliers
  • Inzetbereik: €0,25 - €100
  • Thema: waarzeggers

Madame Destiny Megaways

De grote winst van Ellentjebeestje

Als je de bonusfunctie in Madame Destiny Megaways activeert, bepaalt het Wheel of Fortune hoeveel gratis spins je krijgt en welke winstmultiplier van toepassing is. Ellentjebeestje slaagde erin het rad te laten landen op de maximale multiplier van x25. Ze kreeg niet het maximale aantal gratis spins, maar eindigde op het aantal van 8. Gelukkig wist ze zelfs met haar 8 spins meerdere keren te winnen!

De eerste spin van Ellentjebeestje liep af met een sisser, de tweede leverde een eerder bescheiden winst op, maar de derde keer was het bingo. Ze scoorde een enorme combinatie dankzij het wild-symbool van Madame Destiny, dat de uitbetaling van elke winst waarin het voorkomt verdubbelt. Dankzij de tumble feature van de game verdwenen vervolgens de winnende symbolen om te worden vervangen door nieuwe.

Onze speelster won daarna opnieuw met een andere wild en haalde zo een totale winst binnen van ruim 750 keer haar inzet! Maar je kan ook zonder wild-symbolen groots winnen in Madame Destiny Megaways. Zonder dergelijke symbolen won Ellentjebeestje haar inzet nog eens 150 keer terug bij de vierde en 600 keer bij de vijfde spin. Proficiat!

The sky is the limit

Kristallen bol-symbolen die de gratis spinfunctie activeren blijven tijdens het bonusspel tevoorschijn komen. Dit levert je niet alleen extra gratis spins op, maar voegt ook een willekeurige multiplier toe, bovenop de multiplier die je aanvankelijk had geactiveerd! Door deze multipliers te cumuleren, kan je vlugger dan je denkt de maximale winst van 5.000 keer je inzet bereiken.

Het triggeren van gratis spins kan bij elke inzet, zoals Ellentjebeestje ons heeft getoond. Wil je je kansen echter vergroten, dan kun je je inzet met 25% verhogen om ze twee keer zo vaak te activeren of je kan ze gewoon direct aankopen via de bonuskoop-feature. Veel succes!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx