Enorme multibetwinnaars

12.12.2019

Als je liefhebber bent van sportweddenschappen, dan zijn er bij goldenpalace.be ongetwijfeld twee dingen die je enthousiast kunnen maken: onze Golden Christmas eindejaarspromotie en onze accumulatorbonussen die automatisch worden toegevoegd aan je inzet voor elke selectie die je aan je weddenschap toevoegt. Met de accumulatorvermenigvuldigers dit jaar gedurende de hele maand december combineert Golden Christmas deze twee favorieten van de fans. Veel spelers slaagden er op deze manier al in om enorme bedragen te winnen, dus laten we eens kijken hoe ze dat deden.

Als eerste hebben we jellertwil, die op 5 december gebruik maakte van onze dubbele accumulatorbonus. Zijn 10-voudige multibet op de NBA omvatte selecties die van scherp inzicht getuigen, zoals een weddenschap op winst voor de Los Angeles Lakers in hun uitwedstrijd tegen Utah Jazz @2.18. Hoewel zijn 10 selecties een relatief bescheiden gemiddelde van @1.66 haalden, won hij toch maar liefst €12.469,93 met zijn inzet van €76,86. 10% – of exact €2.078,32 – daarvan is te danken aan onze dubbele accumulatorbonus. Mooi gespeeld, jellertwil!

Dan is er een kleinere multibet, maar door een inzet-winstverhouding van bijna 100 toch ook een indrukwekkende prestatie. Skytiger1981 zette €57 in op voetbalwedstrijden in de Engelse competitie, de Italiaanse Serie B, de Duitse Bundesliga en de Franse Ligue 1. Met noteringen die varieerden van @2.40 tot @4.10 schuwde Skytiger1981 het risico niet, en dat loonde. Hij kreeg immers €5.102,44 uitbetaald, waarvan 12% dankzij de uitzonderlijke drievoudige accumulatorbonus van 6 december. Zo moet het!

Natuurlijk hebben we het beste voor het laatst bewaard met een epische multibet die je toont hoe je toch groots kan winnen met een kleine inzet! Met een weddenschap van slechts €5 op 8 Belgische Pro League-wedstrijden van vorig weekend wist kvm_1904 een onvoorstelbare winst van €3.023,15 te behalen – dat is meer dan 600 keer de inzet! Door de inzet te plaatsen op 6 december, onze speciale promotiedag voor sportweddenschappen, ontving kvm_1904 dankzij de drievoudige accumulator maar liefst 24% extra in echt geld, omdat alle selecties correct waren. Kan je je dat voorstellen?

Ben je nog niet ingeschreven, maar wil je graag proberen even grote winsten te behalen dankzij onze welkomstbonus van €5? Schrijf je dan in op goldenpalace.be en probeer het gratis uit! Na het registratieproces kan je de welkomstbonus claimen en deze gebruiken om een slimme weddenschap te plaatsen op de belangrijkste wedstrijden van het weekend. Ook onze eerste stortingsbonus zal je kunnen overtuigen: bij verlies betalen we je je eerste inzet tot €40 terug als de odds minstens @1.70 bedragen. Vergeet ook niet dat onze unieke accumulatorbonussen nu vrijdag de dertiende verdrievoudigd worden!


Archieven en ander nieuws