Enorme winst op Pharaohs & Aliens!

28.06.2019

Het ontstaan van de piramides in Egypte is nog altijd in nevelen gehuld. Sommigen geloven dat de farao's hulp van bovenaf hebben gehad... Het slotgame Pharaohs & Aliens van BF Games onderzoekt deze buitenaardse theorie. Belangrijker nog: je kan op deze slotgame enorme winsten behalen! Lees hier hoe tornado0806 erin slaagde om 10K te winnen...

Pharaohs & Aliens brengt het boeiende idee tot leven dat de Egyptische cultuur gestoeld zou zijn op een oudere cultuur van ver voorbij de sterren. In deze slotgame kan je je aan veel mysteries verwachten! Behalve goden en farao’s kunnen er ook buitenaardse wezens verschijnen, maar de echte belangrijke symbolen zijn de scatters. Niet alleen betalen deze scatters uit, ook al zijn het er maar 2: ze activeren ook het bonusspel!

Om te genieten van de rijkdom van het bonusspel heb je in Pharaohs & Aliens gewoon 3 of meer scatters nodig. Op die manier krijg je 15 free spins waarbij alle winsten in dit bonusspel verdrievoudigd worden. Is dat geen mooie beloning? Onze speler tornado0806 slaagde erin het mysterie van deze epische slotgame te ontrafelen, waardoor hij in één keer een mooie sessiewinst van € 10.038 kreeg uitbetaald.

Zo snel kan gaan het op goldenpalace.be! We nodigen je uit om het zelf eens te proberen: schrijf je nu in en ontvang een welkomstbonus van € 5! Ook bij je eerste storting hebben we een leuk cadeau voor je. Wat dacht je van € 250 extra? Voer gewoon de bonuscode GP250 in voordat je je eerste storting doet, en je ontvangt 100% van het gestorte bedrag als bonus!


Archieven en ander nieuws