Enorme winst voor Sveidis1984 met sportweddenschap!

19.11.2019

Bij goldenpalace.be krijg je alle kansen die je nodig hebt om slim in te zetten en meer winst te maken. Veel sportwedders hebben op die manier al heel wat geld verdiend! De sportevenementen van vorige week bleken voor veel spelers erg winstgevend, maar één naam stak boven alle andere uit: Sveidis1984. Deze slimme wedder slaagde erin om een enorme winst van €5.519 te behalen met sportweddenschappen. Lees er alles over hoe onze grote winnaar dit voor elkaar kreeg!

De voetbalwereld draait dezer dagen om de kwalificatiewedstrijden van Euro 2020. Op de negende en tiende speeldag namen Europese landen het tegen elkaar op om zich te kwalificeren. Voor veel landen stond de kwalificatie voor het grote zomertoernooi van volgend jaar nog altijd op het spel. Natuurlijk is er veel meer dan alleen maar voetbal om op te wedden. Op goldenpalace.be kan je terecht voor elk sport- of entertainmentevenement dat je je maar kunt indenken.

Vorige week gebruikte onze speler Sveidis1984 zijn scherpe instinct om slim in te zetten op de kwalificaties voor het komende Europese kampioenschap en op enkele topcompetities in zowel de Russische als de Amerikaanse ijshockeycompetitie. Een eerste weddenschap combineerde 2 voetbalinterlands en 2 nationale hockeywedstrijden, waarbij de meest opvallende inzet een moeilijke overwinning van de Finse U19 tegen Denemarken @7.80 was.

De Finse jongeren versloegen hun Deense tegenstander uiteindelijk met 2-1. Deze voorspelling en drie andere slimme inzetten leverden Sveidis1984 maar liefst €1.389,49 op met een inzet van €25. Een andere gelijkaardige combinatie van weddenschappen op de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020 en ijshockey leidde nogmaals tot een grote winst van €1.417,51 met een inzet van €29. Maar wacht tot je het grootste wapenfeit van Sveidis1984 leest!

Onze speler nam een gedurfd risico door €20 in te zetten op 4 ijshockeywedstrijden van vorige zaterdag 16 november met een notering van minstens @2.30. De opvallendste selectie in deze multibet was 'Correcte score: 2-1' in de NHL-wedstrijd tussen New Jersey Devils en Pittsburgh Penguins @6.75. In een ijshockeywedstrijd met weinig doelpunten haalde de thuisploeg het met de correct voorspelde score van Sveidis1984, wat hem €2.712,53 opleverde!

We hebben het geteld: dit is een winst met factor 130,41 die, dankzij onze accumulatorbonus, leidde tot een winst van meer dan 135 keer de inzet van €20. En het enige wat Sveidis1984 nodig had, was een aantal slimme beslissingen die hij met zijn sportkennis had genomen. Ook jij kunt dit gratis uitproberen: als je je nu inschrijft, ontvang je een welkomstbonus van €5, die je kan laten volgen met een verzekeringsinzet tot maximaal €40!


Archieven en ander nieuws