Er werden al duizenden euro’s gewonnen op onze slotgame-toernooien!

24.03.2020

De voorbije weken hebben we honderden spelers blij kunnen maken met onze online slotgame-toernooien. Veel van die spelers slaagden erin een deel van de prijzenpot van ruim € 25.000 te winnen. Met de kans om meerdere keren per dag maximaal € 100 te winnen, werden deze toernooien al gauw erg populair. Speel nu mee en maak op een zeer leuke manier kans op extra winst!

Vanaf het moment dat we in-game toernooien op onze casinoslotgames van spelprovider ELK Studios aanboden, zagen we plots een verhoogde interesse in deze games. De reden waarom spreekt voor zich: deze toernooien zijn niet alleen leuk, ze zijn ook meer dan de moeite waard. Het concept is eenvoudig: ga naar onze toernooipagina, kopieer het wachtwoord van het lopende toernooi en geef dat in de overeenkomstige game van ELK Studios in. Simpel!

Je speelt in deze toernooien zoals je normaal speelt, maar tegelijk strijd je tegen medespelers voor bepaalde symbolen of functies binnen een bepaald aantal spins. Deze bieden je op hun beurt punten en wie binnen het ingestelde aantal spins de meeste punten behaalt, wint € 100. Ook de tweede en derde plaats krijgen een beloning, respectievelijk € 50 en € 25.

Heb je te weinig punten behaald voor een prijs? Maak je geen zorgen, je kunt het altijd opnieuw proberen! De toernooien duren telkens 2 uur en je mag zo vaak deelnemen als je wilt. Met 4 toernooien per dag en 4 extra toernooien in het weekend maak je altijd kans op winst. Als je ELK Studios kent, weet je overigens dat ze bekend staan om hun boeiende gamebeleving.

Waar wacht je nog op? Doe nu mee aan onze toernooien, neem het op tegen andere spelers en laat de winsten komen!

Naar de toernooien!


Archieven en ander nieuws