Europa League: win 50% meer geld, een cadeau van € 10 extra!

15 maart 2023

Europa League: meer winst op 8 wedstrijden | Voetbal | Sportweddenschappen | Goldenpalace.be

Deze 16 maart zullen voetbalfans niet minder dan 8 wedstrijden voorgeschoteld krijgen in deze tweede ronde van de laatste 16. Grote clubs uit Italië, Spanje, Duitsland en België (Union Saint-Gilloise) zullen het in de tweede ronde tegen elkaar opnemen. Wie wordt bijvoorbeeld de winnaar in het duel tussen AS Roma en Real Sociedad of dat tussen Juventus en Freiburg? Als je een idee hebt wie deze 2 wedstrijden of de andere 6 zal winnen, waag dan je kans!

Win 50% meer geld, een cadeau van € 10 extra

Met onze promotie voor deze wedstrijddag kun je tot € 10 extra winnen. Dit is geldig voor pre-live single bets, met een minimuminzet van € 10 en odds @1.50 of meer. Is je eerste ticket de winnaar? Het cadeau (in euro's) is voor jou. Het moeilijkste zal zijn om te kiezen op welke wedstrijd je je geluk wilt beproeven..

 

Ik ZET NU IN ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de promotie op de Europa League moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar. En de speler moet een actieve F+ licentie bezitten op www.goldenpalacesports.be.

2. Deze actie is alleen geldig voor de wedstrijden van de Europa League, die plaatsvinden op 16 maart 2023.

3. De minimale basisinzet bedraagt €10. De minimumnotering bedraagt 1.50.

4. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Alleen het 1ste ticket dat wordt gespeeld, wordt in rekening gebracht. Enkel prelive weddenschappen komen in aanmerking. Cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie.

5. Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 en 4 ontvangen 50% extra winst tot €10 als het eerste gespeelde ticket winnend is. Voorbeeld: De klant plaatst een weddenschap van €15 aan een notering van 2.00. De klant ontvangt €7.50 als dit eerste ticket winnend is (50% van €15 winsten). Het bedrag wordt binnen de 5 werkdagen op de rekening van de klant gestort.

6. Alleen het eerste gespeelde ticket komt in aanmerking.

7. De maximale extra winst is €10.

8. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking. Cashouts worden niet in overweging genomen.

9. Als het evenement om wat voor reden dan ook wordt afgelast, wordt de promotie als nietig beschouwd.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren.

11. Door deel te nemen aan deze promotie gaan de spelers akkoord met de voorwaarden.

12. Door deel te nemen aan deze actie gaan spelers ermee akkoord om promotionele en informatieve berichten over deze actie te ontvangen. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze actie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.

13. Op deze actie zijn de algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace van toepassing.

14. In geval van strijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de enige juiste.

15. In geval van een juridisch geschil met de Organisator, De Besloten Vennootschap BELGIUM WEB CASINO (hierna "BWC bv" of “Golden Palace”), met maatschappelijke zetel gevestigd op Oorlogskruisenlaan 120 te 1120 Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0842.448.364 met betrekking tot deze promotie, ongeacht of dit conflict werd geïnitieerd door Golden Palace of niet, kan dit geschil enkel worden beslecht door de Franstalige rechtbanken van Brussel.

16. goldenpalacesports.be behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.


cookies
adx