Europa League: LASK - RAFC

26.11.2020

In de Europa League krijgen we elke speeldag boeiende wedstrijden voorgeschoteld. En dat geldt zeker voor de fans van Antwerp vanavond. Het door Golden Palace gesponsorde team uit Antwerpen is nog altijd actief in een van de belangrijkste voetbalcompetities ter wereld.

Vanavond neemt RAFC het in Linz, Oostenrijk, op tegen LASK. De Great Old is uit op revanche na verlies op eigen veld in de heenwedstrijd. Antwerp moet winnen als het wilt overleven in Groep J. Tijd voor enkele lucratieve voorspellingen!

LASK - RAFC

Linzer ASK - kortweg LASK - geniet misschien niet dezelfde bekendheid als andere Oostenrijkse voetbalteams zoals RB Salzburg of Rapid Vienna, maar het is zeker geen makkelijke klus. Na hun sterke prestatie tegen Antwerp in de heenwedstrijd verlieten de Oostenrijkers het Bosuilstadion met 0-1 winst.

De wrange nederlaag op eigen veld mag de ambities van RAFC echter niet fnuiken: het door Golden Palace gesponsorde team uit Antwerpen kan het zeker halen van zijn Oostenrijkse tegenstander. In Groep J, met daarin ook de Engelse grootmacht Tottenham Hotspur, is een klinkende overwinning de enig mogelijke keuze voor de Great Old.

Statistieken

Resultaten Groep J (3 wedstrijden tot nu toe):

  • LASK: 2 overwinningen, 0 gelijkspel, 1 nederlaag
  • RAFC: 2 overwinningen, 0 gelijkspel, 1 nederlaag

Recente treffens:

  • RAFC – LASK: 0-1

Vorm (recentste wedstrijden):

Onderlinge wedstrijden (1 Europa League-wedstrijd):

  • Overwinningen LASK: 1 (0 thuis, 1 uit)
  • Gelijke spelen: 0
  • Overwinningen Antwerp: 0 (0 thuis, 0 uit)

Gemiddeld aantal gescoorde doelpunten en tegendoelpunten per wedstrijd:

  • LASK: 1/0
  • RAFC: 0/1

Besluit

Natuurlijk geloven we in ons gesponsorde team, maar we zijn niet alleen: Antwerp maakt echt kans om hier te winnen. Wedden op een overwinning voor Antwerp zou wel eens lonend kunnen zijn @1.80. Er zijn nog veel andere boeiende inzetmogelijkheden, van 'Antwerp totaal meer dan 1,5' @3.15 tot 'Rust/einde: gelijk/Antwerp' @6.75.

Ga op onze sportboekpagina op zoek naar jouw specialiteit en zet in zoals jij het wilt. Waarom je voorspelling op LASK - Antwerp niet combineren met andere slimme voorspellingen op de Europa League-wedstrijden van vanavond? Met het meest uitgebreide aanbod en de meest competitieve noteringen op goldenpalace.be is dit het moment voor jou om te winnen!


Archieven en ander nieuws