Europa League: wed op de Belgische teams!

18.02.2021

Met de Europa League komt opnieuw een prestigieuze voetbalcompetitie aan spelen toe. De 16e finales brengen heel wat spektakel over heel Europa! Ben jij klaar om jouw favoriete teams vanavond aan te moedigen? Waarom zou je je voetbalkennis niet leuker maken met een slimme weddenschap om tegelijk winst te maken?

Ons gesponsorde team RAFC speelt, dus wij weten voor wie we gaan supporteren! Ook de Belgische landskampioen, Club Brugge, maakt zich op voor een geduchte tegenstander. Kunnen onze Belgische teams een goed resultaat neerzetten met het oog op de volgende ronde in de Europa League? Plaats nu jouw weddenschappen!

Dynamo Kiev - Club Brugge

Wie het nieuws volgt, weet dat Club Brugge naar Oekraïne afreist zonder topspelers Hans Vanaken en Noa Lang... Dynamo Kiev is niet de ploeg waartegen de West-Vlamingen het zonder deze spelers wil opnemen. Het zal een zware dobber worden, dat ongetwijfeld, maar in de thuiscompetitie steekt Brugge boven alle concurrentie uit. Als Club Brugge datzelfde niveau, ondanks de afwezigheid van sterkhouders, kan aanhouden in Kiev, dan maakt het zeker kans op dat broodnodige uitdoelpunt tegen deze geduchte tegenstander.

Winst voor Brugge ondanks de afwezigen biedt hier @2.95!

Zelfs een 1-1-gelijkspel @6.00 geeft Club Brugge de degelijke uitgangspositie die het nodig heeft!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

RAFC - Glasgow Rangers

Onze gesponsorde ploeg Royal Antwerp FC is momenteel de eerste achtervolger van koploper Club Brugge in de Belgische Pro League. Tegelijkertijd is de huidige nummer 2 van België ook nog altijd sterk bezig in de Europa League. Volgende opdracht: de heenwedstrijd tegen Glasgow Rangers. Onder leiding van legende Steven Gerrard beschikt die laatste club over ex-spelers uit de JPL (Kemar Roofe, Ianis Hagi) die vertrouwd zullen zijn met de speelstijl van Antwerp. Met de onnavolgbare Didier Lamkel Zé beschikt RAFC echter over een "wild card" die elk plan van de tegenstander in de kiem kan smoren!

Come on, you Reds: een overwinning voor de Great Old zou wel eens cash kunnen opleveren tegen @3.85!

Antwerp houdt de nul: ‘Rangers scoort: Nee': biedt €42 bij een inzet van €10!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Nog 14 andere Europa League-wedstrijden!

De Europa League is misschien interessanter voor slimme wedders, omdat er 16 wedstrijden op dezelfde dag gespeeld worden. Welkom in de hemel van de multibets! Durf jij het aan om op de uitslag van alle 16 wedstrijden te wedden? Zelfs een kleinere selectie van wedstrijden, zoals een vijf- of zesvoudige weddenschap, kan een grote winst opleveren op één avond vol voetbalspanning. Ben jij klaar om groots te winnen in de Europa League? Log in of registreer je nu, bekijk onze odds, bewijs je kennis van het voetbal en maak vandaag nog grote winst met jouw weddenschappen!


Archieven en ander nieuws