Europees kampioenschap basketbal: Rusland tegen België

27.06.2019

Er zijn vandaag de dag heel wat interessante wedmogelijkheden op het voetbal, maar als je wat verder kijkt, zal je merken dat er wereldwijd nog veel andere belangrijke sportevenementen plaatsvinden. Zo strijden nationale basketbalvrouwenteams van Europa in zalen in Letland en Servië voor de titel van Europa’s beste team. Vanavond om 17.45 uur krijgen de Belgische dames te maken met een moeilijke tegenstander op hun weg naar glorie... Onze nationale basketbalploeg heeft onze steun nodig tegen Rusland!

Het toernooi

Het Europees kampioenschap basketbal voor vrouwen wordt om de twee jaar gehouden. De eerste wedstrijden van de editie 2019 starten morgen 27 juni (ook die tussen Rusland en België). Het toernooi duurt tot 7 juli, de dag waarop de finale wordt gespeeld. 16 landen strijden voor de titel in wedstrijden die worden georganiseerd door de gastlanden Letland en Servië. Dat betekent dat er door Europa gereisd moet worden, van de Baltische staten tot in de Balkan. Dat is iets waar je altijd rekening mee moet houden bij het plaatsen van je weddenschappen! Dit toernooi is van oudsher erg onvoorspelbaar: sinds 1991 heeft geen enkel land ooit twee titels na elkaar gewonnen, en in de laatste 12 edities wonnen 8 verschillende landen de felbegeerde trofee. In dit spannende basketbaltoernooi kan alles gebeuren!

Wed hier op het Europees basketbalkampioenschap!

Rusland - België

Met Rusland staat België tegenover een drievoudig kampioen (24 keer zelfs als we de dominantie van de Sovjet-Unie van voor de jaren '90 meetellen) met een indrukwekkend palmares in de geschiedenis van het toernooi. De deelname van België daarentegen is zeer wisselvallig: 11 verspreide deelnames op 36 edities. Vermeldenswaard is wel dat het beste resultaat van België, een bronzen medaille, werd behaald in de vorige editie 2017. Toen verloor Rusland in de kwartfinale met 58-62 van Griekenland, de ploeg die het later in de strijd om de derde plaats moest afleggen tegen België. Toen Rusland en België het laatst tegen elkaar speelden - dat was in de groepsfase van het Europees kampioenschap 2017 - eindigde een zenuwslopende wedstrijd 75-76 in het voordeel van België. Ben je klaar om te supporteren?

Geraken onze Cats opnieuw voorbij Rusland? Winst voor België en een totaal van meer dan 127,5 biedt je @2.80!

Een inzet van €10 op het hoogst scorende derde kwart zou kunnen leiden tot een uitbetaling van €5,20!

Met de hoge score van de laatste wedstrijd in het achterhoofd lijkt 'Totaal Over 133,50' @2.50 een goede optie!

Rusland biedt weerwerk? Zet €10 in op 'Eerste kwart voorsprong: Rusland met 3+' en win €29!


Archieven en ander nieuws