Europese Supercup: verdubbel je winst

8 augustus 2022

In de allerlaatste Europese clubvoetbalwedstrijd van het seizoen 2021-2022 strijden Champions League-winnaar Real Madrid en Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt om de Europese suprematie. Heb jij enig idee hoe deze thriller zal verlopen? Zo ja, dan kan je met die kennis meer winnen dan ooit: wij verdubbelen je winst op alle 1X2-bets op de Europese Supercup van dit jaar!

Real Madrid – Eintracht Frankfurt (woensdag 10 augustus, 21.00 uur)

Vanuit de Champions League vinden we La Liga-reus Real Madrid, winnaar van de finale tegen Liverpool. Aan de andere kant van het veld treffen Los Blancos Eintracht Frankfurt, de Bundesliga-ploeg die, enigszins verrassend, de Europa League 2021-2022 won van Rangers. Dit was de eerste keer in de recente geschiedenis dat de Europa League niet werd gewonnen door een Spaanse of Engelse ploeg.

Op papier is Real Madrid de sterkere ploeg, en dit wordt ook weerspiegeld in de 1X2-odds. Een bet op Real om te winnen gaat @1.48 op dit moment. Dat betekent dat een inzet van €10 ineens €14,80 kan opleveren. Ondertussen is een overwinning voor Eintracht een steile maar niet onoverkomelijke @6.00 op dit moment. Als €60 van een €10-inzet je wel iets lijkt, ga er dan voor! Tenslotte is een gelijkspel (in reguliere speeltijd) @4.50 waard, of €45 uit een €10-inzet.

IK ZET NU IN ➤

Verdubbel jouw winst op de 1X2-markt

Met twee teams die hun waarde in Europa hebben bewezen die elkaar treffen, is het echt voor iedereen raden hoe dit zal aflopen. Of misschien heb je al een idee over wat het resultaat zal zijn na de 90 minuten van de reguliere speeltijd? Plaats dan een bet op de 1X2-markt, en als je voorgevoel juist blijkt te zijn, verdubbelen wij je winst. Je kan tot €30 extra verdienen dankzij deze promotie!

IK NEEM DEEL ➤


cookies
adx