Europese voetbalcompetities in volle gang

18.02.2020

De komende weken worden opnieuw het toneel van de grote Europese voetbalcompetities. Vanaf morgenavond kunnen we genieten van enkele epische wedstrijden tussen de voetbalgrootmachten. Dit biedt ons natuurlijk heel wat geweldige inzetmogelijkheden! Laten we dieper ingaan op de komende wedstrijden en kijken welke informatie in ons voordeel kan spelen…

Champions League: achtste finales

In de meest prestigieuze voetbalcompetitie van Europa staan vanzelfsprekend de grootste voetbalploegen tegenover elkaar. In deze achtste finales krijgen we alle verwachte teams, want de kleinere ploegen zijn intussen stilletjes maar zeker uitgeschakeld. Nu de kleine teams verdwenen zijn, kan elke misstap voor zelfs het grootste team een ramp betekenen. Dit wordt een boeiende periode, dus bereid je voor op grootse wedstrijden.

Atlético Madrid - Liverpool (dinsdag 18 februari om 21.00 uur)

Titelverdediger Liverpool start zijn achtste finale tegen Atlético Madrid. Terwijl Liverpool op indrukwekkende wijze door de Premier League raast, heeft Atlético in La Liga niet hetzelfde succes. Los Colchoneros zullen in deze heenwedstrijd een goed resultaat zonder tegendoelpunt moeten neerzetten om kans te maken op de kwartfinale. Razen de Reds van Liverpool ook door de Champions League of raakt hun geluk langzaam op?

Een fair gelijkspel (@3.10) met doelpunten aan beide kanten kan voor Liverpool in deze heenwedstrijd als een overwinning worden beschouwd...

Zet nu in op Atlético Madrid - Liverpool!

Real Madrid - Manchester City (woensdag 26 februari om 21.00 uur)

De wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City had, bij een andere loting, gerust een Champions League-finale kunnen zijn. Het is moeilijk voor te stellen dat een van deze grootmachten over enkele weken van het Europese toneel zal verdwenen zijn! Misschien brengt Manchester City zijn gebruikelijke spel op de mat, maar de kans op ernstige gevolgen na beweerdelijke financiële fraude maakt dat het hier wel eens verrast zou kunnen worden door Los Blancos.

Real Madrid regeert als koning in zijn kasteel? Een foutloze 2-0 overwinning biedt je een hoge notering @14.00!

Zet nu in op Real Madrid - Manchester City!

Europa League: zestiende finales

In de Europa League komen nog 2 Belgische teams in actie, want zowel competitieleider Club Brugge als titelconcurrent KAA Gent hebben de strenge Europese winter overleefd. Er staan beide teams enkele prominente tegenstanders te wachten. Ook elders in Europa staan er enkele grote wedstrijden op het programma. Maken de outsiders in deze moeilijk te voorspellen competitie kans tegen hun beroemde uitdagers?

Club Brugge - Manchester United (donderdag 20 februari om 18.55 uur)

Club Brugge bereidt zich in het Jan Breydel stadion voor op de komst van Manchester United, een van de grootste namen uit de voetbalgeschiedenis. Hoewel hun schittering de afgelopen seizoenen is afgenomen, zijn de Red Devils nog altijd een waardige opponent. Club Brugge zal op zijn best moeten zijn om de kansen op kwalificatie gaaf te houden. De huidige leider in België lijkt goed op weg naar een nieuwe titel dit seizoen, maar misschien verplicht de strijd op twee fronten toch om op een gegeven moment keuzes maken.

Kan Club Brugge de Belgische trots in Europa hooghouden? @2.90 zegt van wel!

Zet nu in op Club Brugge - Manchester United!

AS Roma - KAA Gent (donderdag 20 februari om 18.55 uur)

Ook KAA Gent heeft in zijn loting een Europees topteam getroffen, dat het zal moeten verslaan om door te gaan naar de achtste finales. AS Roma ontvangt de Buffalo’s in het Stadio Olimpico na een moeilijke periode in de Serie A. KAA Gent daarentegen staat 2de in de Belgische Pro League met nog altijd koploper Club Brugge in het vizier. Gent zal in de Italiaanse hoofdstad op zoek gaan naar dat belangrijke uitdoelpunt, maar het zal donderdag zeker geen “Roman Holiday” worden…

KAA Gent scoort minstens één keer met de laatste goal @3.20 kan hier een heel verschil maken!

Zet nu in op AS Roma - KAA Gent!

goldenpalace.be biedt ongelooflijke weddenschappen aan op de Champions League en Europa League - en nog veel meer! Ontdek ons geweldige aanbod op de grootste nationale, Europese en internationale competities, niet alleen in het voetbal, maar in alle andere mogelijke sporten. Lees in onze grote voorbeschouwing meer over de grootste evenementen van dit jaar en ontdek hoe je in geen tijd de slimste weddenschappen kunt plaatsen!


Archieven en ander nieuws