Exclusief: Gem Blast van Endorphina

09.02.2021

Gem Blast

Je kent het al: ben je op zoek naar exclusieve slotgames, dan ben je bij Golden Palace aan het juiste adres. Wij waren de eerste om verschillende games te lanceren die echte hits zijn geworden op de Belgische markt. Er is geen ander spelplatform dat zich zo voor jou inzet! Klaar voor een nieuwe exclusieve game?

Vandaag lanceren we Gem Blast, de nieuwste casinoslotgame van Endorphina. Ben je benieuwd hoe jij groots kunt winnen op deze gloednieuwe exclusiviteit van Golden Palace? Lees hieronder onze preview van deze game met zijn vele features. Probeer ze volgens uit en word de eerste grote winnaar!

Gem Blast

Er is een legende die vertelt hoe de majestueuze kleuren van het noorderlicht eerst opgesloten zaten in rotsen, voordat ze werden losgelaten in de nachtelijke hemel. Er is echter een deel van de pracht in de grond achtergebleven, namelijk edelstenen! In Gem Blast komen deze edelstenen opnieuw in aanraking met de hemel in een prachtig kleurrijk lichtspel. Klaar om zelf kennis te maken met deze kleurige, met edelstenen bezaaide hemel? Speel nu Gem Blast en ga ervoor!

Win links en rechts!

Gem Blast onderscheidt zich van andere slotgames door een bepalende feature. De winlijnen tellen hier ook van rechts naar links, naast het gebruikelijke links naar rechts! Op die manier krijg je 10 winlijnen op 5 rollen met 3 symbolen. Wilds, in de vorm van diamanten sterren, breiden zich uit over de rollen en kunnen tot 3 respins activeren. En omdat dit een game van Endorphina is, kun je na elke winst rekenen op extra winst via de Gamble-feature!

Word de eerste winnaar

Gem Blast kijkt uit naar de eerste speler die er een prachtige winst op maakt. Kun jij de schatten van de Frozen Flame ontsluiten? Het enige wat nodig is om andere spelers te laten zien hoe succesvol jij bent, zijn enkele succesvolle spins. Dit is het moment om je te registreren als je nog geen speler bent bij goldenpalace.be! Je zult merken dat ons game-aanbod niet alleen exclusief, maar ook zeer divers is. Je ontdekt naast Gem Blast nog een heel nieuw game-universum!

Vergeet niet dat je ook meer uit je activiteit op goldenpalace.be kan halen dankzij ons vernieuw loyaliteitssysteem. Ga ervoor!

Klik het icoon om te spelen!

Gem Blast


Archieven en ander nieuws