Exclusief: ontdek Super 20 Stars in onze Super Stars-saga-promotie!

19.07.2021

Elke nieuw game in Red Rake Gamings Super Stars-serie lijkt nog meer functies te hebben dan de vorige spellen. Nu brengt Red Rake Gaming Super 20 Stars. Ontdek deze nieuwste toevoeging aan de saga in onze promotie en win jouw deel van de €1.500 in de prijzenpot!

Super 20 Stars: de nieuwste toevoeging in de saga - exclusief op goldenpalace.be

Super 20 Stars is de nieuwste toevoeging in Red Rake Gaming’s Super Stars-saga. Het moet gezegd: Red Rake Gaming heeft deze recentste versie echt volgestouwd met geweldige features! Er is een feature waar symbolen kristalliseren, waardoor ze veranderen in scatters met een vermenigvuldiger van tot wel 50. Dan zijn er nog uitbreidende wilds met een respin, tot 20 gratis spins, en een roulette-minigame te activeren. Als klap op de vuurpijl is er zelfs een jackpot te winnen!

Super 20 Stars

€1.500 te winnen in onze Super Stars saga promotie!

Super 20 Stars heeft zoveel winsten voor jou in petto, en dankzij onze gulle promotie op de hele Super Stars saga, kan je zelfs meer winnen dan ooit! Van 19 juli tot 29 juli bieden we een prijzenpot van €1.500 aan. Ontdek deze promotie nu op onze speciale pagina! Er zijn nu 6 spellen in de saga, speel ze allemaal en ga voor het grootste deel van onze prijzenpot van €1.500!


Archieven en ander nieuws