Exclusief: Supra Hot Cubes in een €5.000-promotie!

29 september 2021

Heb je onze populairste speelzaalgame altijd al van bij jou thuis willen spelen? Wel, nu kan dat! Supra Hot Cubes van Novomatic (Greentube) is tijdens de eerste 2 weken van de lancering exclusief beschikbaar op goldenpalace.be, en wat meer is, via onze actie kan jij jouw deel van de extra prijzenpot van €5.000 winnen!

Supra Hot Cubes in een oogopslag

  • 4 rollen, 3 rijen
  • 25 betaallijnen
  • Volatiliteit: 2/5
  • Desktop en mobiel
  • Onze populairste speelzaalgame
  • "Gamble"-functie
  • Inzetbereik: €0,20 - €1.000
  • Dicethema

Onze populairste speelzaalgame

Supra Hot Cubes dankt zijn populariteit aan de ongecompliceerde, maar snelle gameplay in combinatie met regelmatige winsten. Met 3 rijen en 4 rollen is er een bescheiden aantal van 12 symbolen om bij te houden. Maar 25 betaallijnen zorgen ervoor dat er nog altijd voldoende manieren zijn om te winnen.

Omdat we er zeker van willen zijn dat iedereen de kans krijgt om deze geweldige dice slotgame van Novomatic uit te proberen, is er een grote verscheidenheid aan inzetgroottes beschikbaar, geschikt voor elk spelersniveau. Je kan Supra Hot Cubes spelen voor zo weinig als €0,20 of zo veel als €1.000!

Lage volatiliteit, hoog winstpotentieel

Met een bescheiden score van 2 op 5 op de volatiliteitsschaal kunnen spelers er zeker van zijn dat lange speelsessies zonder winst slechts zelden voorkomen. Wie van meer risico houdt, kan desalniettemin gebruik maken van de gamble-feature in de game. Dat is eigenlijk een Double or Nothing-minigame die je zo vaak kunt herhalen als je wenst.

De bescheiden volatiliteitsscore beschouwen als een laag winstpotentieel zou echter een vergissing zijn in het geval van Supra Hot Cubes. Enkele betaallijnen betalen tot 160 keer jouw inzet uit. Het vullen van het hele speelveld met identieke symbolen kan 50 keer dat bedrag opleveren (25 betaallijnen verdubbeld dankzij de bonusuitbetaling voor deze prestatie)!

€5.000 extra

Tussen woensdag 29 september en zondag 3 oktober kan Supra Hot Cubes je een mooie extra opleveren in onze promotie. De speler met de meest winstgevende resultaten op elke promotiedag ontvang het coole bedrag van € 500. Na afloop 5 dagen later ontvangen de 12 best presterende spelers een extra geldprijs! Bezoek onze promotiepagina voor alle info.

Supra Hot Cubes

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx