Exclusieve dice slotgame: speel nu Primal Hunt!

25.09.2020

Opnieuw heeft goldenpalace.be een exclusieve game, deze keer in ons aanbod van dicegames. Ontdek nu Primal Hunt, de nieuwste diceslotgame van de bekende spelprovider Betsoft. In deze diceslotgame ga je ver terug in de tijd, recht naar het hol van de woeste holenleeuw... Slaag jij erin dit avontuur te overleven en met grote winst te ontsnappen? Ga de uitdaging aan en probeer het nu uit, exclusief op goldenpalace.be!

Klik het icoon om te spelen!

Primal Hunt

Neem het op tegen de woeste holenleeuw

Reis terug naar de prehistorie, een periode waarin mensen de prooi waren... Het roofdier in die tijd was de holenleeuw! Gewapend met weinig meer dan speren, deden onze verre voorouders er alles aan om zichzelf te beschermen tegen de bedreiging van dit gevaarlijke oerdier. Nu is het jouw beurt om het woeste verleden van de mensheid onder ogen te zien! De dice game Primal Hunt van Betsoft wordt gespeeld over 5 rollen met 4 dice-symbolen en 80 winnende lijnen.

Oerkracht!

Primal Hunt heeft tal van lonende symbolen. Wilds bijvoorbeeld kunnen in vele verschillende vormen verschijnen. Soms zijn ze gewoon de ontbrekende schakel tussen een sterke reeks symbolen, maar op andere momenten bieden ze een winnende vermenigvuldiging van 2 of 3 erbovenop! Kijk uit voor de holenleeuw op jacht... Drie of meer van deze verspreide symbolen kunnen tot 20 gratis spins ontgrendelen. De jacht is open!

Jouw beurt om te winnen

Met zijn unieke setting wordt Primal Hunt ongetwijfeld een hit in de dicegame-community van goldenpalace.be. Meer nog: als exclusiviteit op goldenpalace.be kan je deze game nergens anders in België spelen! Wil je je meten met de kracht van een holenleeuw op zoek naar een prooi? Doe dan nu mee, doe je eerste storting en geniet van deze exclusieve dicegame-ervaring. Het is jouw beurt om te winnen!


Archieven en ander nieuws