Explosieve winst: Germainw verdient 43K in één spelsessie

16.05.2019

Slechts enkele dagen na onze vorige opmerkelijke winnaar mogen we opnieuw iemand aan onze lange lijst van winnaars toevoegen! We vieren samen met deze spelers het ongelooflijke geluk dat ze hadden toen ze een fortuin van tienduizenden euro's nettowinst vergaarden. Ontdek hier hoe Germainw zijn explosieve prestatie neerzette...

Heb je de Rocket Fellas al ontmoet? Deze ondernemende dwergen baten een mijn uit en slagen er met een nogal explosieve aanpak in om rijkdommen uit de grond te halen! In het spel Rocket Fellas Inc van spelprovider Thunderkick kan je hen op hun explosieve pad helpen om fortuin te vergaren. Schiet dus maar raak met die raket!

We zijn ervan overtuigd dat onze speler Germainw en de Rocket Fellas goede vrienden zijn geworden*. Onze speler won een explosieve sessie, die zijn hoofd zeker op hol heeft doen slaan. Want dat is wat een nettowinst van maar liefst €43.048 met je doet! Germainw had geluk in het bonusspel, waar de echte schat verborgen ligt. Hier krijg je speciale raketten die willekeurig vuren, en als ze een doelsymbool raken - boem! - sticky wilds voor jou.

Wil ook jij omhoog schieten op onze winnaarslijst? Probeer het spel dan nu uit, dat kan zelfs gratis als je nog niet bent geregistreerd: nieuwe registraties kunnen een gratis welkomstbonus van €5 ontvangen. De eerste stortingen krijgen daar nog een geweldige bonus bovenop: 100% van je gestorte bedrag wordt automatisch als bonusgeld aan je saldo toegevoegd. Op die manier kan je tot €500 krijgen!

*Je zal het nooit geloven, maar Germainw kwam terug naar Rocket Fellas Inc en won nog eens €12.000... Wat een geluk!


Archieven en ander nieuws