Explosieve winst voor timmy111: Rocket Fellas Inc levert hem bijna 40K op!

30.07.2019

Rocket Fellas Inc brengt al het plezierige dat fantasie kan bieden samen in één explosieve slotgame. De Rocket Fellas zijn een bende ondernemende mijnwerkersdwergen, die op geheel eigen wijze waardevolle edelstenen uit het harde gesteente halen. Effenen ze met hun raketten ook het pad naar grote winst? timmy111 weet het intussen, want hij won maar liefst bijna 40K!

In Rocket Fellas Inc komen wilds niet op natuurlijke wijze voor. Ze ontstaan telkens als een raketsymbool een doelsymbool op dezelfde horizontale lijn kan raken. Dit creëert niet alleen een wild op de eerste rij van waaruit de raket is gelanceerd, maar ook - en vooral - een sticky wild op elk doel dat de raket in zijn vlucht raakt. Kan je je inbeelden waartoe een dergelijke combinatie kan leiden voor je winst?

Vraag dat maar aan timmy111, die in enkele sessies op Rocket Fellas Inc bijna 40K won. In een van die succesvolle sessies behaalde onze speler een winst van €25.035. Een overdonderende prestatie! Iets later sloeg het geluk weer toe op goldenpalace.be, want een andere sessie eindigde met €13.995. Dat maakt in totaal een solide €39.030 in enkele dagen tijd.

Wil ook jij zo'n grote winst behalen op Rocket Fellas Inc? Kan je geloven dat de kaarten ook voor jou gunstig kunnen liggen? Probeer het nu gewoon gratis uit dankzij onze welkomstbonus van €5 voor nieuwe registraties. Als je het leuk vindt, kan je ook nog eens profiteren van onze eerste stortingsbonus van maximaal €250. Voer gewoon de bonuscode GP250 in voordat je je eerste storting doet en wij geven je een bonus van 100% van je gestorte bedrag!


Archieven en ander nieuws