Fantastische winst op Dragons of the North

28.05.2019

Gevaarlijke draken doorkruisen de lucht in de populaire cultuur van vandaag, en slotgames ontsnappen niet aan deze fantastische mythische wezens. Dragons of the North is een slotspel van provider Pariplayop dat op het fantasygenre gebaseerd is. Hoewel het nog maar iets meer dan een maand geleden werd toegevoegd aan het aanbod van casinogames op goldenpalace.be, zijn er al enkele indrukwekkende winsten geboekt. Geen enkele daarvan was echter zo indrukwekkend als die van hepiep vorige vrijdag...

Opwinding en avontuur staan centraal in de wereld van Dragons of the North. Alleen al door de vele en genereuze wilds is er veel sensatie, maar het is vooral de drakenei-functie die je steeds weer naar dit slotspel trekt! Gouden drakeneieren kunnen de winst uitbetalen die boven het wiel verschijnt. De beloning kan een grote cashwinst, een jackpot of gratis spins zijn. Stel je de fantastische winsten voor die je op deze manier zou kunnen binnenhalen!

Een van onze spelers hoeft zich niet langer voor te stellen hoe dat voelt: hepiep won met Dragons of the North een verbluffend bedrag van €89.949,60! Deze geweldige winst vond plaats tijdens een van zijn sessies op vrijdag en bezorgde hem ongetwijfeld een weekend dat hij nooit meer zal vergeten. Gefeliciteerd met je winst, hepiep! We zijn blij te zien dat onze Dragons of the North je op zo een spectaculaire wijze geluk heeft gebracht!

Bij goldenpalace.be kan iedereen geluk hebben. Als je je nog niet hebt ingeschreven, kan je het zelfs gratis uitproberen: we bieden een welkomstbonus van €5 voor nieuwe inschrijvingen. Daarna kan je bij je storting profiteren van een grote eerste stortingsbonus van 100%. Wie kan nee zeggen tegen een bonus van tot wel €500?


Archieven en ander nieuws