Fantastische winst op Fruit Warp: 87K op enkele dagen!

20.08.2019

Nu en dan kom je eens uit op een echt boeiende game, een game die voor de verandering iets nieuws biedt met een dynamiek die je bijblijft... En dan blijkt die game je ook nog eens een winst op te leveren waarvan je hoofd gaat duizelen. We weten niet of Stevenslots zich al eens eerder aan Fruit Warp had gewaagd, maar we zijn er zeker van dat het dit weekend zijn favoriete game was. Laten we eens kijken hoe het zover kwam!

Fruit Warp is een slotgame - technisch gezien toch. In deze casinogame zijn er geen rollen, geen rijen, geen wilds, geen bonussymbolen, ... Maar je krijgt wel veel fruit, erg veel fruit! Dit alles leidt niet alleen tot een gezonde, maar potentieel ook zeer lucratieve keuze als je voor dit spel kiest. In Fruit Warp zorgt het verschijnen van minstens 3 identieke vruchten voor winst. Hoe meer identieke vruchten, hoe groter de winst, maar dat is lang niet alles…

Onze speler Stevenslots kwam erachter waar Fruit Warp echt om draait en beleefde afgelopen dagen enkele heel succesvolle sessies met een winst van meer dan 87K in totaal. Dit weekend zette hij de toon met mooie winsten van €10.240, €11.675 en €15.491,30. Dinsdagmorgen maakte hij nog een winst van €11.120, gevolgt door een absolute schok van €39.188,50. Zo kwam hij in totaal op €87.714,80 uit.

Heb jij de nieuwe dynamiek van Fruit Warp al geprobeerd? Met onze welkomstbonus van €5 kan je het nu gratis uittesten! Er zijn nog tal van andere bonussen te krijgen op goldenpalace.be. Begin met een eerstestortingsbonus van 100% bovenop je gestorte bedrag. Dit levert je tot €250 gratis op! Krijg je niet genoeg van deze bonussen om mee te starten? Bekijk dan hier onze promoties en bonussen!


Archieven en ander nieuws