Finale Beker van België: Club Brugge - RAFC

31.07.2020

Deze wedstrijd is lange tijd uitgesteld, maar eindelijk kunnen de fans hun teams aanmoedigen! In de finale van de Beker van België staat Club Brugge, tot kampioen gekroond toen het seizoen werd stopgezet, tegenover het door Golden Palace gesponsorde RAFC. De West-Vlaamse blauwzwarten uit Brugge kunnen voor de dubbel gaan, terwijl Antwerp zich zal willen revancheren omdat het niet meer voor de titel kon strijden op een moment dat die nog bereikbaar was... Naar wie gaat de felbegeerde beker dit seizoen? Bekijk onze preview voor meer info en plaats je beste weddenschappen!

Club Brugge - RAFC (Koning Boudewijnstadion, Brussel, 1 augustus 20.30 uur)

Club Brugge houdt goede herinneringen over aan de bekerfinale: blauwzwart speelde in totaal 18 keer de finale en won maar liefst 11 keer - een record in de geschiedenis van de Belgische beker. Nog belangrijker voor de spelers van coach Philippe Clement is dat ze voor de derde keer de dubbel - kampioenstitel en Belgische beker - kunnen winnen. Maar omdat het seizoen niet verliep zoals verwacht, is het moeilijk om hier een team als favoriet aan te duiden...

Behaalt Club Brugge de dubbel? @1.50 zegt van wel!

Natuurlijk supporteren wij voor ons sponsorteam, RAFC! De ploeg uit Antwerpen heeft enkele seizoenen geleden vlot haar rechtmatige plaats in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal herwonnen en bracht onder leiding van de ervaren manager László Bölöni geweldig voetbal. Met Ivan Leko staat er bij Antwerp nu een man aan het roer die eerder bij Club Brugge speelde en er coach was tot Clement die taak overnam. Leidt Leko Antwerp tegen zijn oude ploeg naar een eerste prijs in 28 jaar?

Come on, you Reds! Supporter voor RAFC met een slimme inzet op een overwinning @5.80!

Word nu lid

Hou je van voetbal? Je kunt er nog meer aan beleven door slimme weddenschappen op uw jouw favoriete sport! Op goldenpalace.be vind je alles wat je nodig hebt voor de slimste inzetten, elke dag van de week. Als sponsor van enkele van de meest gevestigde teams in het Belgische voetbal (en zelfs basketbal!) kennen we onze sportweddenschappen als geen ander. Ontdek nu ons aanbod en pak uit met je sportkennis via slimme weddenschappen!


Archieven en ander nieuws