Focus op Esport

17.04.2020

Esport wint snel aan populariteit en de reden daarvoor is duidelijk. Dit weddenschapsaanbod opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden: van de spannende E-gameversies van jouw favoriete voetbalcompetities tot meer exotische sportevenementen als Counter-Strike of League of Legends. Ontdek met ons deze brave new world en leer tegelijk wat bij! Klaar om je weddenschappen te plaatsen?

Een snelle blik op ons aanbod

Op onze sportboekpagina vind je alle opties die je nodig hebt om je dorst naar sportweddenschappen te lessen. Ten eerste bieden wij een elektronische gokequivalent van de populairste voetbalcompetities ter wereld aan. De wereldbeker, Champions League, Europa League, Premier League, ze zijn er allemaal om op te wedden. Dankzij dit aanbod kan je je weddenschapsvaardigheden op peil houden, want het aanbod is even uitgebreid als bij echte evenementen!

De echte gamers onder ons zullen versteld staan van onze gamecompetities bij populaire strategische actiegames. Velen onder jullie hebben wellicht al enkele keren Counter-Strike of League of Legends gespeeld. Nu is het tijd om je opgedane kennis te gaan gebruiken om geld te verdienen! Dit nieuwe aanbod schrikt nieuwe spelers misschien een beetje af, maar het is echt wel de moeite waard om het te ontdekken. De basis is hetzelfde als bij gewone weddenschappen, dus iedereen krijgt het vlug onder de knie.

Een groot voordeel van ons Esport-aanbod is dat we je live-feeds tonen van talrijke wedstrijden die worden gespeeld. Deze feature is in ons sportboek ingebouwd en daarvoor hoef jij dus geen extra inspanning te doen. Stel je eens voor in welke mate dit de beleving van je live weddenschapservaring kan verhogen! Open gewoon een game, kijk naar de wedstrijd, luister naar de live commentatoren, maak gebruik van je kennis om slim in te zetten en eindig met een mooie grote winst. Het is allemaal mogelijk voor jou! De volledige lijst van Esport-evenementen waarop je kan inzetten vind je hier.

Golden Palace sponsort Esport

Bij goldenpalace.be weten we waar we het over hebben als we over Esport spreken. In een baanbrekende sponsorovereenkomst die eerder dit jaar werd afgesloten, gaat jouw favoriete online casino in zee met Esport door samen te werken rond Belgische evenementen van Imperium en Kayzr. Behalve ons engagement voor spelersbescherming, duurzame ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid, kan je ervan uitgaan dat we ook op het vlak van Esport het voortouw zullen nemen. Ga samen met de King of Fun naar de wereld van Esport en start met winnen!


Archieven en ander nieuws