Ga nu virtueel!

24 april 2020

Als je op zoek bent naar boeiende sportevenementen, dan ben je bij goldenpalace.be aan het juiste adres om al je verwachtingen in te lossen. Dankzij ons ruime virtuele sportaanbod kan je nu inzetten op virtuele teams en het verloop van de wedstrijden in real time volgen! Ga nu virtueel: onze gesimuleerde sporten zijn de ideale plek om in geen tijd coole winsten te maken!

Virtuele sporten zijn kansspelen waarbij het resultaat telkens volledig door de computer gegenereerd wordt. Dit is meteen ook het grootste voordeel: het verloop is bij elke wedstrijd volledig onvoorspelbaar. Vanzelfsprekend vind je al je favoriete opties terug in het voetbal, basketbal, tennis, paardenrennen, hondenrennen en motorsport. Zet gewoon in op de einduitslag of dompel je via specifieke opties dieper onder in deze virtuele ervaring.

Voetbal zal al snel je favoriete online virtuele sportbestemming worden. Wij bieden momenteel 2 virtuele voetbalcompetities aan: de V-WKp en de V-Premier League. In beide competities krijg je een breed scala aan opties om op in te zetten, zoals Totalen, Correcte score en Rust/einduitslag, evenals de gebruikelijke optie Team 1/gelijkspel/team 2. Je kan zelfs op België inzetten om de Virtuele Wereldbeker te winnen!

Ook de andere sporten leveren speelplezier op hoog niveau: het op de NBA geïnspireerde V-Basketball, onze eigen virtuele tennis open in het V-Tennis en de wedstrijden in V-Paarden, V-Honden en V-Motor. Er zijn altijd spannende wedstrijden te volgen in real time. Omdat deze evenementen binnen enkele minuten zijn afgewerkt, zie je hele seizoenen aan je ogen voorbijgaan. Uiteraard wordt je winst even snel uitbetaald! Klaar voor een virtueel avontuur?Meer Nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx