Ga wild met onze dicegames met dierenthema!

03.06.2020

Het Kingdom of Fun lijkt erom op het dierenrijk. Er zijn namelijk nagenoeg evenveel games als er diersoorten zijn! Dicegames met een dierenthema zijn een belangrijk onderdeel van ons ruime aanbod aan dicegames. Ga wild en vind je favoriete dier: misschien komt het wel voor in een van de games die we selecteerden uit ons ruime aanbod die we vandaag met je delen!

Owl Eyes

Verdwaal door het magische woud in het midden van de nacht en zie de magie in de ogen van de uil in Owl Eyes van OGS! Dit slotspel telt 4 symbolen over 5 rollen. Je zal tal van nachtdieren tegenkomen, maar er is geen enkel zo belangrijk als de uil, die hier een wildsymbool is. Zoals het spel het zelf zegt: de maan bij nacht brengt het geluk van de uil! Dat betekent dat je 5 gratis spins kan krijgen telkens als je erin slaagt om 3 of meer scattered vollemaansymbolen te krijgen.

Gorilla Go Wild

Nog zo’n klassieker van OGS met een dier als mascotte is Gorilla Go Wild. Ga mee op pad met Gary de Gorilla in zijn zoektocht naar fruit en maak heel wat winst onderweg! In dit spel is onze gorillavriend de wild, en tempels zijn scatters. Verder heeft dit dicegame nog tal van wonderiljke features, zoals “Gary goes Bananas” en “Gorilla’s Feature Kingdom”. Je kan zelfs een geverifieerde goriljonair worden met speciale spins die je winst verdubbelen!

Stampede

Betsoft is een relatief nieuwe provider bij goldenpalace.be, maar dankzij zijn innovatieve diceslotgames scheert het hoge toppen onder de dicegamefans. In het diceslotspel Stampede gaan we op reis naar de Afrikaanse savanne: het domein van de olifant, het grootste landdier op aarde. Als deze reuzen komen aanstompen, dan ga je duizelen van de manieren waarop je enorme winsten kan bereiken. Naast gratis spins zijn er ook wilds die je winnende combinatie verdubbelen of zelfs verdrievoudigen!

Word nu lid

Het dierenplezier stopt natuurlijk niet bij uilen, gorilla’s en olifanten bij goldenpalace.be. Dankzij de King of Fun hoef je niet verder te kijken om je geluksdier te vinden in je favoriete dicegame! Bekijk ons volledige aanbod en word nu lid als je dat niet eerder deed. Na je eerste storting kan je meteen beginnen met winnen. Welkom in het Kingdom of Fun!

Klik het icoon om te spelen!

Owl Eyes

Klik het icoon om te spelen!

Gorilla Go Wild

Klik het icoon om te spelen!

Stampede


Archieven en ander nieuws