Gaming1 focus: fantastische strategische dicegames

1 mei 2021

In onze voortdurende drang naar innovatie kondigen we met trots aan dat we nu de strafste dicegames van bejubelde provider Gaming1 aanbieden. Het aanbod groeit nog dag na dag, er is dus altijd wel een game in de selectie voor jou. Het Gaming1-universum kan het praktisch garanderen!

Om je te helpen bij het vinden van de weg in dit fantastische, totaal nieuwe game-aanbod van Gaming1 op goldenpalace.be, hebben we de beste strategische dicegames van je nieuwe favoriete provider opgelijst. Ontdek de hits van Gaming1: Dice of Mystery, Take it or Not Dice en Mega Spinner Dice!

Dice of Mystery

Duik diep in de geheimen van het oude Egypte in Dice of Mystery, de grootste hit van Gaming1! Deze game biedt gekende strategische gameplay over 4 vakken. Het heeft wild-dice en een progressieve jackpot. Het sterkste punt is evenwel de mystery games in de bonusronde: tot wel 30!

Dice of mystery
Take it or not

Take it or Not Dice

Hoe kan jij omgaan met de druk van winstgevende keuzes? Ben je geneigd om te gaan voor de voorgestelde prijs, of riskeer je mogelijk alles voor een grotere prijs? Daar gaat het om in Take it or Not! Deze strategische dicegamehit van Gaming1 stelt jou voor de keuze: geld, punten of mystery games?

Mega Spinner Dice

Voor een heel innovatieve aanpak van strategisch dicegaming ga je best voor Gaming1’s hit Mega Spinner Dice! Probeer de bonusronde met het jackpotwiel te bereiken door bonussymbolen te combineren in de 4 vakken van het spel. Je wint als je het woord “jackpot” op het wiel krijgt!

Mega spinner dice

Gaming1

Gaming1 is niet alleen een van onze belangrijkste providers van strategische dicegames. Op onze dicegamepagina zal je zowel strategische dicegames als diceslotgames van deze geweldige provider vinden! Tijd om het Gaming1-universum te ontdekken: je nieuwe favoriete game wacht op jou!


cookies
adx