Gelukkige verjaardag, België: vier feest met de speciale editie van onze toernooien!

20.07.2020

Morgen is het 21 juli, de nationale feestdag van ons geliefde België. Om deze gelegenheid te vieren, geven we een groot feest op onze slotgamepagina! Speel de toernooigame Birthday! op de nationale feestdag van België, 21 juli, en probeer een van de 9 plaatsen op het scorebord te behalen. Er zijn dubbele prijzen te winnen en er is een €500 extra te winnen op het toernooi die dag. Het loont dus zeker om mee te vieren!

Dubbele prijzen

Onze toernooien vormen alle dagen een leuke en opwindende uitdaging voor de liefhebbers van slotgames. Op 21 juli bereikt dit entertainment nieuwe hoogten, want ter gelegenheid van de verjaardag van België verdubbelen we het prijzengeld! Dat betekent dat we niet de gebruikelijke €700, maar wel €1.400 zullen verdelen onder de eerste negen spelers in het klassement. De eerste plaats is dus €500 waard in plaats van €250! Kijk voor meer info bij de prijsinformatie in het spel.

€500 extra te winnen

Bovenop de dubbele toernooiprijzen is er op 21 juli €500 extra te winnen met toernooideelname aan Birthday!! Dat betekent dat je je automatisch kans maakt op €500 extra vanaf het moment dat je op de nationale feestdag van België minstens 25 spins op deze slotgame speelt, binnen het toernooisysteem. Aangezien Birthday! spins aanvaardt vanaf €0,20 kan je de loting al winnen met een enkele deelname van maar €5! Er is €500 extra, mis dit dus zeker niet!

Toernooien

Onze dagelijkse toernooien, waarin altijd minstens €700 wordt verdeeld over negen verschillende spelers, hebben ertoe geleid dat onze toernooien een populaire bestemming zijn geworden voor iedereen die het meeste uit de slotgamebeleving wil halen. Deze toernooien zitten vol kwalitatief hoogwaardige games van spelprovider ELK Studios en garanderen een prijs voor de negen spelers die erin slagen de hoogste score te behalen op de uitdaging die het toernooi heeft gesteld. Ga nu voor de punten!

Word nu lid

Vandaag is de perfecte dag om toe te treden tot het Kingdom of Fun: je zal helemaal klaar zijn om morgen de nationale feestdag van België te vieren met een sessie op de slotgame Birthday! van ELK Studios! Natuurlijk valt er nog veel meer te beleven op goldenpalace.be. Met een aanbod van meer dan duizend casinoslotgames is er altijd wel een game voor jou bij. Doe nu mee, ontdek je favoriete game in ons voortdurend evoluerende aanbod en begin te winnen op goldenpalace.be!


Archieven en ander nieuws