Geschifte winst op nieuw Beefee-spel: Clevers1234 wint bijna 20K!

08.03.2018

Enkele dagen geleden lanceerden we een weelde aan prachtige slotspellen van spelaanbieder Beefee. Toen de spelers dit opmerkten, zagen we meteen mooie nieuwe winnaars opstaan. Geen winnaar deed het echter beter dan Clevers1234, die een winst van €19.901 behaalde in één sessie op Riches from the Deep – nog geen 24 uur na de lancering van het spel!

Riches from the Deep is een fascinerend slotspel in een duister piratenthema. Diep onder het stormachtige oppervlak van de oceaan liggen verzonken schatten te wachten...  Kan je terugkomen met rijkdom uit de diepte? Clevers1234 besliste een duik te nemen, speelde een half uurtje, en kwam terug boven water met een nettowinst van €19.901! In twee beurten aan inzet €8 had onze speelster het geluk winsten van €8.172 en €10.686 binnen te halen. Zo won ze meer dan 1.000 keer wat ze inzette, en dat twee keer! Goed gespeeld, Clevers1234!

Meer nog dan een slotspel met prachtige beelden biedt Riches from the Deep een ervaring die tal van wilds en scatters met een kans op gratis spellen heeft. Net als alle spellen van Beefee heeft Riches from the Deep ook de gokfunctie die je je winst laat inzetten op de juiste gok naar de kleur van de volgende speelkaart die zal verschijnen. Let wel goed op, want als je mis raadt, dan verlies je je winst.

Zie je het wel zitten de winst van Clevers1234 te proberen evenaren of zelfs helemaal te verpulveren? Registreer nu en je krijgt €5 als welkomstbonus om het gratis te proberen! Daarna kan je verder genieten van de bonussen van goldenpalace.be met een bonus bij eerste storting die je tot €500 in bonusgeld geeft! Schrijf je dus snel in!


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx