Gesponsorde teams in de Belgische Pro League

30.10.2020

Het seizoen 2020-2021 van de Belgische Pro League is intussen goed op gang gekomen en er zijn al enkele interessante trends aan het licht gekomen. Als fervent liefhebber van het Belgisch voetbal weet jij waar, wanneer en hoe je moet toeslaan met een winnende sportweddenschap.

Dit weekend krijgen twee door Golden Palace gesponsorde teams een legendarische tegenstander tegenover zich. KV Mechelen gaat op bezoek bij titelverdediger Club Brugge, terwijl RAFC naar Anderlecht afreist. Tijd om jouw sportkennis te bewijzen met enkele winnende voorspellingen!

Club Brugge - KV Mechelen (zaterdag 31 oktober, 20.45 uur)

Hoewel Club Brugge op voorhand duidelijk aangaf dit seizoen te zijn gestart met als doel de kampioenstitel te verlengen, zijn er aanwijzingen dat dit niet zo eenvoudig zal gaan als blauwzwart denkt. Weliswaar presteren enkele potentiële titelkandidaten ondermaats.

Dit weekend trekt het door Golden Palace gesponsorde KV Mechelen naar het Jan Breydel stadion. KV Mechelen heeft punten nodig om in het klassement op te schuiven. Malinwa staat momenteel op een precaire 15e plaats met 7 punten, maar de ploeg is zeker in staat om zichzelf te overtreffen met een verrassende overwinning!

Anderlecht - RAFC (zondag 1 november, 13.30 uur)

Over ondermaats presterende titelkandidaten gesproken: Anderlecht is nog altijd niet terug aan de top, maar het speelt duidelijk beter dan vorig jaar. Met 17 punten volstaat één overwinning om sterk te klimmen in het klassement, weg van de huidige 7e plaats. Het is echter niet de enige ploeg in die situatie.

Dit weekend krijgt Anderlecht het door Golden Palace gesponsorde RAFC op bezoek. De ploeg uit Antwerpen gaat voor niet minder dan winst, want alleen dat garandeert opnieuw een week bovenaan het klassement. Op dit moment leidt de Great Old het peloton immers met 20 punten uit 10 wedstrijden. Wordt dit 23 uit 11 wedstrijden?

Jouw juiste voorspelling is veel geld waard!

Je hebt je vrienden ongetwijfeld al eerder kunnen verbazen met jouw uitgebreide kennis van de Belgische Pro League. Een correcte voorspelling op zich is al mooi, maar waarom zou je er niet wat geld mee verdienen? Schrijf je nu in bij goldenpalace.be en maak kennis met al onze sportweddenschappen.

Ook al is de Belgische Pro League niet jouw ding, dan vind je zeker voetbalcompetities die dat wel zijn. Je kan bij ons terecht voor alle weddenschappen op de Premier League, Champions League of Nations League waarmee je je kennis kunt bewijzen. Hou je niet van voetbal? Geen probleem. Er zijn voldoende andere sporten om uit te kiezen. Ga er nu voor!

Word nu lid


Archieven en ander nieuws